Allt i allo

Rosor

09.04.12

Jag köpte mig ett gäng rosor och nu, ett par dagar senare, så är det de största rosorna jag någonsin sett. Jag köpte tio stycken och de är ungefär i samma storlek som mitt huvud.. styck! Boom!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Malin Aurora 09.08.12 at 07:20

  Åh vilken vacker bild!

 • Reply Sandra - Breakaway 09.05.12 at 17:16

  Det är verkligen sjukt hur till och med “naturliga” grejer är så mycket större här än i Sverige. Paprikorna, blåbären och jordgubbarna tex är enorma 😀

 • Reply Desiree 09.05.12 at 13:51

  Väldigt vackra. Jättefin rosa färg också. Doftar de? Fina blommor gör en glad. Idag fick jag lära mig att det till och med finns Paleo mat för hundar här i USA. Kim köpte en påse till Sadie. Hon har inte testat detta förut så vi får se om Sadie gillar Paleo käk.
  Kram!

 • Leave a Reply