..är att man kan gå till en restaurang.. be som fajitas utan wraps.. utan socker.. utan soy.. utan corn starch.. utan gluten.. utan tequila marinad.. och servitören svarar “No problem, I´ll talk to the chef

Whole30 går bra. Jag är inter hungrig men jag är förbannat sötsugen. Jag vill bara ha fruuuukt och det är svårt att hålla sin inom ramarna.

14 Comments

 1. Lyx!!! Heck jag hade nog kunnat leva där normalt också ju 🙂
  Vad ligger din fruktkvot på?
  Just nu äter jag way för mycket typ 1-2 äpplen, lite kumquats, gojibär osv men så skyller jag på att jag är förkyld och att det är typ det enda jag får i mig just nu. Skivat äpple med riven ingefära och en MASSA kanel är sååå gott (och bra mot förkylning). Gojibär äter jag sen idag pga cykelloppet på lördag då MÅSTE jag vara frisk :S
  Men annars går whole30 bra, inget sötsug whatsoever. Däremot sug efter avokado och noll matlust. Får i mig för lite protein har jag märkt. Saknar träningen bara, saknar att vara frisk 🙁 ochoch OCH jag har nu klarat mig i 4 dagar utan tuggummi! och saknar det inte så fruktansvärt mycket (joooo, jag ljuger! ge mig tuggummi!)

  • kass frulle. Kaffe och frukt typ. Jag äter för mycket frukt. igår en halv låda jordgubbar och sen ett äpple. Men jag mår bra! idag speciellt! Och ja.. tugguuuummmiiiiiii! ahh jag vill inte prata med människor!

   • Dom första frullarna var typ lite avokado på tomat och salladsblad. Men imorse tvingade jag i mig en tonfisksallad på stekt squash, tomat, champinjoner och kokosmjölk. Höll mig mätt ända fram till lunch. Så lunchen blev igen bara lite tomat med avokado på och salladsblad (som en macka typ). Nu har jag redan ätit middag och vill ha mer + frukt efteråt :S Dags för femtielfte promenaden – what to do när man är sjuk liksom?

    • oh ja glömde varmrökt lax också det har jag ätit idag *mums* men det finns inget som slår avokado för tillfället. Fast saknar ost!

 2. Är inte ekologisk, färsk frukt bland det renaste och nyttigaste man kan äta?

  • Absolut!! Men Whole30 utesluter allt socker (för kropen kan inte se skillnad på socker i from av frukt eller av pizzadeg). Så det är max en frukt per dag.

  • Absolut! Men eftersom whole30 inte tillåter något socker ALLS så bör man inte äta mer än 1 frukt per dag.. vilket suger

Write A Comment