Lördagskväll bjöd på kräftskiva på en svensk restaurang här i Denver. Så himla fint! 

Jag provade till och med att äta liten alien och det smakade som jag förväntade mig, inte gott alls.
Jonas, en svensk karl som är här pga sin jenkar flickvän bjöd på världens bästa livemusik. Tårarna flödade!

Jessica och hennes karl hade kört 3.5 timmar ner ifrån bergen för att komma till Denver denna kväll! Hängivna kräftälskare.

Marcio, Caseys vän hängde med han med. Han är superduper allergisk emot skaldjur och jag är glad att han överlevde. Jag var nämligen ansvarig över hans epi-pen och ryser av bara tanken att sticka någon med den bjässen.

Vi njöt hela kvällen!

Och nu i dag, söndag, så körde vi igång med Whole30. En dag senare än beräknat men det går ju inte att tacka nej till västenbottenost och smör!

13 Comments

 1. Du är så himla söt att jag skulle kunna äta upp dig! Nu skulle jag kunna skriva något sådär jätteputtesnuttenuttigt men nu vet jag ju att du inte är så mycket för sånt 😉

  Kräftskiva är mysigt, att äta kräftor = mindre mysigt. Ser ut som ni hade det trevligt!

 2. Brukar kika in lite då och då, men är dålig på att kommentera…
  Men när jag såg Jonas på bild kunde jag inte låta bli 😉
  Hade inte förväntat mig att hitta honom på bild här. Vi kommer från samma stad i Småland =)

  • Men vad kul! Han är en kär vän här i Denver när han är här och hälsar på men i helgen var första gången vi fick höra honom spela och sjunga! wow!

 3. Vad roligt med en äkta svensk kräftskiva. Wow impad över att det finns en svensk resturang i Denver. Finns det många svenskar i Denver? HImla kul iallfall att ha ett svenskgäng som detta så att man kan fira lite olika svenska traditioner och högtidsdagar ihop. Sådant känns extra roligt och viktigt då man bor utomlands.
  Kram!

 4. Mysigt! Jag har inte varit på en enda kräftskiva i år. Helt enkelt inte blivit bjuden (!). Fan… Jag gillar kräftor och räkor massor. Läskiga visst, men smaken… yum.

 5. Tror alla har varit på kräftskiva i år utom jag, jag satsar nog på en surströmmingskiva istället, är hardcore!

 6. Kräftor som är så gott! Men fy sjutton för artt skala dom det bara rinner och kladdar :/ har värsta tuggummiabstinens plus att jag är jätteförkyld nu och vill bara h halstabletter mot min onda hals :/
  Så inget tuggummi på 24h men en massa frukt – blir nästa steg 🙂 hur har första dagen gått för er?

Write A Comment