Den bästa tiden (eller enda tiden om man vill se det så… mutter mutter) Casey och jag har ihop är morgnarna. Casey kommer tidigast hem runt 21 om kvällarna och går i skolan på lördagarna så den bästa tiden för oss att se utan att vara helt slut är innan 8 på morgonen. Vi sätter oss på verandan, dricker svenskt kaffe och pratar om hur gårdagen var och hur den kommande dagen förhoppningsvis blir. Edit: Casey pratar om hur bra dagen kan bli, jag pratar om hur kass den med all sannolikhet kommer bli. We complete each other!  

19 Comments

 1. Låter underbart. Det blir ju bästa starten på dagen man kan få. Betyder mycket att få den där stunden ihop utan stress och att ni får chansen att prata och njuta. Er front porch ser så himla inbjudande ut.

 2. Åh vilken fantastiskt mysig bild! Och vilken härlig poncho (ser det ut som), vart har du hittat den?

 3. Jättefint bild! har ni flyttat och jag har missat det? tyckte ni bodde mitt i stan men det var ju också bara tillfälligt som jag förstod det, har ju varit på semester och missat tre veckors värt av bloginlägg

 4. Du skulle definitivt passa in här i Madrid med din sarkasm och ditt klagande (icke menat som nagot illa) för här är det en konst att klaga och sarkasm är ett av de största nöjena 😉

 5. Vad fin du är Linnéa och vilken harmonisk plats erat hus ser ut att vara…!
  Haha, diggar också ‘Beware’ of the dog skylten 🙂

 6. Haha, ni är som jag och min fransman. Han är positiv och jag är pessimistisk! Jag tycker också det är skitjobbigt de perioder Christophe jobbar mycket och vi knappt ses. Här i frassarna land är det ju dessutom inte helt lätt att sluta i tid heller. Och om bossen föreslår en öl efter jobbet så kan man inte tacka nej, även om det är 20:e gången.. Så sitter man där och trummar i bordet och har gjort finmiddag för killen som kommer hem halv tio. Men helgen blir mysigare för man tar vara på tiden 🙂

 7. Har du redan fått den fina Ponchon?!?!?! 😀 Ser ännu bättre ut på dig nu än på mässan 😀 Som alla andra säger Kvalitet är väldigt mycket bättre än kvantitet och ni två verkar verkligen ha hittat rätt där 🙂 Lite smått avundsjuk, inte bara på ponchon… 😉

   • Wiiiii sicken snabb service 😀 Fantastiskt!! Bild pa jackan ocksa da, imorgon tack 🙂 Jag vill ocksa ha mysvader och mysklader, fram med temperaturer runt 20 – NU 😀

 8. Tänk att ha ett litet hus att sitta framför och filosofera vid! Ser hur mysigt ut som helst. Ni verkar bra på att ta vara på den tid ni har tillsammans. Ibland är det “bättre” att ha lite tid än mycket. Man är liksom duktigare att ha kvalitetstid då…

 9. Det är samma sak hos oss…vi har princip aldrig tid för varandra, men vi äter nästan alltid frukost tillsammans (oftast iaf). Reuben jobbar svinmycket just nu så man ser honom knappt! Söndagar är ‘vår dag’ och då ser jag till att ha mestadels av dagen ledig. Jättefint foto på dig föresten, du ser ut att trivas i erat hus!

 10. Vacker bild som utstralar HARMONI! Harligt att ni har hittat en tid som passar er att umgas pa och att ni framfor allt tar till vara pa den och att den inte “forsvinner” med tv/telefon/data…Dagarna som Chris jobbar ser jag honom kanske i en timma pa kvallen nar han kommer hem fran traningen och jobb. Da gar han direkt till dushen, ater och sen gar och lagger sig efter lite nattning av barn. Ingen kvalitetstid precis..och ibland har man nastan inte sagt mer till varandra an hej och godnatt..Trist men sa ar det ibland, man far verkligen ta tillvara pa tiden man far. Hoppas att bade du och han trivs med jobb sa att det kanns bra och att det mest ar positiv energi som flodar..:) Kram

Write A Comment