Något av det snyggaste jag vet är människor med bra hållning… tyvärr har jag rätt kass hållning.. jag känner det inte, men jag ser det på varenda foto! Casey och jag har en go-to fras när vi är in public och vi påminna varandra om att sträcka på ryggen utan att låta som varandras mammor. Vi säger “Honey, it smells like coffee“. Då passar vi på att låtsas lukta lite i luften och sträcka ut ryggen. Win win!

12 Comments

  1. Jag vet precis hur det är, blir alltid deprimerad när jag ser bilder på mig själv, men det är så svårt att komma ihåg att jobba på sin hållning!

  2. Haha, det är så kul, för just innan jag klickade in mig på din blogg så bannade jag mig själv för min hukade hållning ( sitter jag böjd över matbordet o läser på iphonen samtidigt som jag käkar, men ändå). Väldigt trevligt tips det där, jag provade att lukta efter lite kaffe 😛

  3. Åååh jag ska försöka komma ihåg det där. Har också dålig hållning och försöker sträcka på mig om jag kommer ihåg, men glömmer ju hela tiden…

Write A Comment