Allt i allo

Överhettad

08.28.12

Hösten är på intåg, det märks på morgonen. Men nu, så här vid 10 snåret på kvällen så är det 25 grader varmt, i morgon ska det vara 34 grader. Jag vet att det är aptrakigt att läsa om väder och vind, men vad ska jag skriva om?! Jag är överhettad! Sitter här med handsvett och skriver. Uuuhhh.

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Sandra - Breakaway 08.29.12 at 19:38

  Här är det 30 grader trots att det är kväll, lite skillnad mot hemma i norra Sverige där det redan snöat 😉

 • Reply Elin 08.29.12 at 14:00

  Plockade du plommonen (Det är plommon va)?! Såg ut som sådant slöseri ^^ Jag hade lätt tagit en påse och plockat de fräscha, gratis mat! 😀

 • Reply Desiree 08.29.12 at 12:06

  Kanske svårt att få höstkänslor i den hettan. Här har det tvärtom varit en väldigt kall och regnig sommar. Igår kändes det verkligen som om hösten hade kommit. Det var bara fem ynka plusgrader då jag cyklade till jobbet. Men idag återvände sommaren med runt 20 grader. Se till att vattna dig själv så att du inte smälter bort i hettan.
  Kram!

 • Reply Casa Annika 08.29.12 at 06:15

  34 grader! Här räknar vi 34 grader som SVALKA! Här är det 40 grader klockan 23 på kvällen! (fotobevis) Nåja, var förra veckan. Här är det så varmt att lypsylen smälter och rinner ut på fingrarna som hett stearin, det kommer bara varmt vatten ur kranen, man duschar bort svetten men kan inte torka sig torr eftersom man börjar svettas med en gång, tvätten möglar i tvättmaskinn om man inte hänger upp den genast, det är en plåga att lägga sig i sängen på natten eftersom lakanen är varma, plasttofflor som man lämnat ute krymper…
  Öh… japp, det har varit en jobbig sommar, och nu vill jag bara att den ska ta slut alternativt åka hem till Sverige. Helst det sistnämnda. Älskar svenska hösten. Höstluften. Dofterna. Jag bor i ett jävla land där det inte finns någon höst.
  Äh Linnéa, det är inte tråkigt att läsa eller skriva om väder. Vi är ju svenskar, vi gillar sånt!

 • Reply Maria 08.29.12 at 01:44

  Hej!

  Hittade till din blogg häromdagen och spenderade x antal timmar första dagen med att bläddra tillbaka i arkivet. Log och skrattade om vart annat, du skriver så himla härligt! Är väldigt nyfiken dock på hur du och mannen din träffades 🙂 Nala är förövrigt dundersöt 🙂

  • Reply Linnéa 08.29.12 at 08:29

   Hej Maria – vad roligt! Sockerbiten och jag träffades på universitetet i Macgon Georgia. Aka gettot.

 • Reply Johanna O 08.28.12 at 22:24

  Det är inte tråkigt, jag tycker det är kul att läsa vad än du skriver! Men kan du inte skriva om Orkanen Isaac som drar in över USA idag? Kraam

 • Leave a Reply