Jag  älskar älskar älskar vårt hus, av tusen olika anledningar, men på första plats ligger trädgården. Den gör Nala så lugn. En hund ska inte bo i en lägenhet och absolut inte en Ridgeback… shame on me. Nu spenderar Nala halva dagen sovandes på soffan och andra halvan strosandes runt i trädgården.. (bestående av mer öken än gräsmatta). Hon jagar flugor, tar en tupplur i solen och skäller på grannens hund. Det gör mig så gott att se min hund sova i solen och min karl i kostym och nu ser jag båda två, precis så, varje dag. Hepp!

9 Comments

  1. Underbart det låter! Jag längtar efter en trädgård och närhet till skogen (Får bli om några år) =) Men du går väl fortfarande ut och går med henne? För aktivering av hjärna och kropp.

  2. Härligt, bor era förra sambos kvar på det gamla stället? Hur många kvm har ni? Ser mysigt ut!

  3. Vad härligt! Djuren är som ens barn och när de mår dåligt mår man själv dåligt. Skönt att Nala mår bra där ni är nu!

  4. Jag kan tänka mig att Nala trivs och gillar trädgården. Hon är ju en stor hund och behöver nog allt extra utrymme som hon kan få. Ett hus med trädgård är nog helt klart bättre alternativ för en stor hund som Nala men det är ju inte alltid det är möjligt. Kul att ni trivs finfint i huset. Ligger det lite utanför Denver eller ligger det ändå hyfsat centralt?
    Kram!

    • Det ligger väldigt centralt, inte omgivet av höghus utan mer i ett bostadsområde som är “hippt”. Känns som söder hemma i sthlm!

Write A Comment