Vad ett stycke öken kan göra för familjelyckan

Jag  älskar älskar älskar vårt hus, av tusen olika anledningar, men på första plats ligger trädgården. Den gör Nala så lugn. En hund ska inte bo i en lägenhet och absolut inte en Ridgeback… shame on me. Nu spenderar Nala halva dagen sovandes på soffan och andra halvan strosandes runt i trädgården.. (bestående av mer öken än gräsmatta). Hon jagar flugor, tar en tupplur i solen och skäller på grannens hund. Det gör mig så gott att se min hund sova i solen och min karl i kostym och nu ser jag båda två, precis så, varje dag. Hepp!

9 Comments

 • Elin says:

  Underbart det låter! Jag längtar efter en trädgård och närhet till skogen (Får bli om några år) =) Men du går väl fortfarande ut och går med henne? För aktivering av hjärna och kropp.

 • Anna says:

  Härligt, bor era förra sambos kvar på det gamla stället? Hur många kvm har ni? Ser mysigt ut!

 • Vilken underbar bild! Och hundar ska få vara ute och leka, så är det ju.

 • Jenny says:

  Vad härligt! Djuren är som ens barn och när de mår dåligt mår man själv dåligt. Skönt att Nala mår bra där ni är nu!

 • Desiree says:

  Jag kan tänka mig att Nala trivs och gillar trädgården. Hon är ju en stor hund och behöver nog allt extra utrymme som hon kan få. Ett hus med trädgård är nog helt klart bättre alternativ för en stor hund som Nala men det är ju inte alltid det är möjligt. Kul att ni trivs finfint i huset. Ligger det lite utanför Denver eller ligger det ändå hyfsat centralt?
  Kram!

  • Linnéa says:

   Det ligger väldigt centralt, inte omgivet av höghus utan mer i ett bostadsområde som är “hippt”. Känns som söder hemma i sthlm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>