…Så har jag kommit till slutsatsen att jag var som ett litet lamm omgiven av modelejon. Jisses! Jag är INGEN slav under fashion. Är det inte bekvämt så är jag inte bekväm. Jag älskar verkligen att ha träningskläder på mig hela dagarna.. från morgon, till kväll, före träning, under träning, efter träning. Alltid alltid alllllltid. 

14 Comments

 1. Det är därför tennis kan vara världens bästa sport, man känner sig rätt fin i sin supersköna lilla vipp kjol! 😉

 2. Lustigt at man är så annorlunda, jag gillar inte att ha träningskläder ens för träning!

 3. Jag har gått i träningskläder hela sommaren, och förra veckan när skolan började stod jag i garderoben som ett frågetecken. Hatar att hitta något på morgonen. Tackar vet jag träningsbrallor, joggingskorna och en t-shirt. Fit for fight!

 4. Vegas är dessutom… extremt. Jag har haft så mycket slapparkläder nu som gravid att jag bara längtar efter att ha något FINT igen. Fast egentligen är jag inte sån.

 5. Haha! Jag håller helt och hållet med dig! Det har kommit till den punkten att jag nu under sommaren gjorde löftet att jag skulle gå i så normala kläder som möjligt aka inte träningskläder om jag INTE skulle till gymmet.
  Hur jag firade att jag hade klarat av utmaningen?

  Med att bära stora gråa fula mjukisbrallor en hel helg 🙂 Ränderna går aldrig ur en Zebra…

 6. Om mysbyxor räknas till leggings så är även jag med på att myskläder is the shit! Jag kan gå i leggings och Anders huvtröja och bara strutta runt en hel dag.

 7. Hi hi håller helt med dig. Jag skulle gärna gå i olika typer av träningkläder hela dagarna i ända om jag fick.:-)
  Men det verkade ha varit en kul konferans du fick åka på.
  Kram!

 8. Skönt att höra att det är fler som jag 🙂 Jag är glad att jag har ett yrke som har uniform (väldigt sådan också). Jag hade aldrig orkat vara tvungen att tänka på vad jag ska ha på mig varje dag 🙂

Write A Comment