Nu är jag i Vegas! Måste dricka Red Bull för att känna mig “in the zone” med staden. I morse tog jag och bossen en löptur innan jobbet och folk satt fortfarande och spelade..och grät över förlorade pengar. Jag fick ångest av att titta på dem och då är det inte jag som har spelat bort hus och hem.
Fasiken vad det är osexigt med beroende. Pengar, spel, sprit, uppmärksamhet eller vad det nu må vara. Gross. (Ska jag säga, Hej Twitter, blogg, Facebook)

Jag är här för Magic, en modemässa och jag vill dö på alla snygga tjejer och killar. Jag visste inte att jenkare kunde mode och de proved me wrong. Skitsnygga är de! Nu middag, sen ska jag lära mig Black Jack. Tänkte förföra någon Frank Sinatra look-a-like och då måste man kunna spela.

Edit: Jag vann! Typ en miljon!

20120820-223820.jpg

11 Comments

 1. Kul med Vegas och modemässa! Har jag missat att du börjat jobba med mode eller?

 2. Eller jo..har funderat lite och man valjer kanske till en borjan vad som sen blir ett beroende, men just nar det overgar till ett kan vara svart att inse. Och komma ur..

 3. Men de flesta beroenden ar val inte valda, sa det ar kanske lite hart att saga att det ar osexigt. Snarare sorgligt.. Och da menar jag inte ditt facebook-beroende 😉
  Hoppas jag inte lat som en gnallspik nu 😉

  • Att röka, snorta, äta för mycket/äta för lite, sitta framför porr el sitta vid ett pokerspel hela nätterna, att ständigt söka uppmärksamhet, eller att inte kunna tänka sig en dag utan alkohol ÄR sorgligt och äckligt. Jag skulle tex
   ALDRIG ha dejtat Casey, som är the love of My life, om ha rökte – aldrig! Och vise versa. det kanske låter hårt, men för mig handlar det om självkontroll. Kanske inte när du sitter och skakar i brist på alkohol men när du väljer att dricka fast det inte är “fest”. Eller när du väljer att röka trots att du vet att det är beroende framkallande och farligt. Jag har faktiskt inte mycket till övers för människor som
   Inte bryr sig om sig själva mer! Det är sorgligt men samtidigt gör det mig förbannad. Jag äter otroligt hälsosamt (i perioder) för det är mitt ansvar till mig själv, samt mot naturen och djuren jag väljer att äta. Jag väljer att inte röka, för min egen skull och min omgivnings skull, jag väljer att träna regelbundet trots att jag på väg till CrossFiten känner att att tar emot. Samtidigt har vi valt att inte ha TV hemma för vi spenderar tillräckligt med tid framför datorn. Etc etc. Nu babblar jag, men jag tycker verkligen att det är fruktansvärt sorgligt och osexigt och “gross” men människor som inte bryr sig om sig själva, sitt eget och sin familjs välmående mer.

 4. Har du sett skyltarna som annonserar om “Half price lawyers”. Advokater behövs i den staden, har man inte spelat bort allt man äger så har man gift sig med någon man inte kommer ihåg dagen efter.

  Ett galet ställe!

 5. Vegas är livsfarligt. Man tappar helt och hållet uppfattningen om pengar. Scaaary. Nu är jag ju som tur är “ekonomiskt” lagd och får ångest av att spela bort typ fem dollar men en hel del…geeez.

 6. britt-marie lindblad Reply

  Kul att du får se olika delar av USA! Las Vegas är som en enda stor fantasi i plast. eller nåt.

  Saknar dig och längtar ihjäl mig till oktober. Stolt över dig , men det vet du…

 7. Grattis till Vinsten, köp dig något fint eller så köper du något som du och Casey kan göra ihop. Typ en hotellnatt eller ett glas champange tillsammans eller nått. Kram på dig tjejen. Jag är så imponerad av dig.

 8. Du är skön Linnea. Håller helt med dig om att beroende av vad det än må vara är väldigt osexigt. Kul att du fick både spela och vinna en slant 🙂
  I Vegas upphör tiden. Där finns inga klockor, inga fönster och drinkarna serveras dygnet runt. En surrealistisk värld men som är väldigt cool att ha upplevt.
  Kram!

Write A Comment