Linnéa Trump

Nu är det ÄNTLIGEN fredag efter världens längsta vecka. På söndag far jag till Vegas med bossen och med goda vännen Cia. Jag förväntar mig att jobba som en idiot och sen vinna massa miljoner på ett casino och aldrig mer arbeta… deal? Alltså, jag vill ju bara vara boss och kunna säga “your fired” till någon. Utan förvarning, bara chock! Men på riktigt… skulle jag aldrig säga det utan att gråta floder och be om uuuursäkt. Dessutom tycker jag att chefer ska vara långa och titta ner på en.. att ha en chef som tittar upp på en och skrika att man är fired måste kännas dubbelt så jobbigt.

Jag kan avskeda Nala…

5 Comments

 • Desiree says:

  Jag hoppas du fick njuta lite av Vegas även om det blev en hel del jobb. Jättefin bild på dig och Nala.
  Kram!

 • Jagger says:

  Fina Nala. :)
  Såg faktiskt en ridgeback för någon vecka sedan… Var tvungen att fråga ägaren om vägen hur jag skulle köra och kikade samtidigt lite på hunden. :) Jättefin, tills det kom en annan hund förbi och ridgebacken förvandlades till ett monster.. hups.

 • Johanna O says:

  Vilken fin tröja du har! :) Saknar dig! Kramar!

 • Maja says:

  Va du e fin! Vilka fina bilder på sistone!!! Är det med nya kameran? Wow!

 • Anna says:

  Ha ha aw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>