Det finns inget bättre än att sova på en varm hund.. 

7 Comments

  1. Oh, så mysigt det ser ut. Hundar är verkligen ens bästa vän. Min är tyvärr för liten för att sova på ännu (och för energisk) men snart så 😉

  2. Definitivt en av de bästa sakerna i livet! Min hund sover dock på mig, inte tvärt om… Tänkte även tala om att du inspirerat mig så mycket med crossfit att jag nu ska prova på det! Jag har varit så skraj för att gå och checka in det, men nu mailade jag en av ägarna på ett gym nära mig och han ska ge mig en free introduction session på torsdag. Blir nervös bara av att tänka på det, hehe.

  3. Bilden är fantastisk. Kollaså fint beröm du får i kommentaren ovan. Njut av den!

  4. åh så mysigt det ser ut. kikar in på din blogg titt som tätt, du är en av mina favoriter att läsa om, för du är så skön, rolig och skriver utan massa krusiduller. äkta och mänsklig i en fantastisk form. grattis till huset föresten, så himla fint. var rädd om dig. kram

Write A Comment