Söndags tupplur

Det finns inget bättre än att sova på en varm hund.. 

7 Comments

 • Anna says:

  Oh, så mysigt det ser ut. Hundar är verkligen ens bästa vän. Min är tyvärr för liten för att sova på ännu (och för energisk) men snart så ;)

 • Emilia says:

  Definitivt en av de bästa sakerna i livet! Min hund sover dock på mig, inte tvärt om… Tänkte även tala om att du inspirerat mig så mycket med crossfit att jag nu ska prova på det! Jag har varit så skraj för att gå och checka in det, men nu mailade jag en av ägarna på ett gym nära mig och han ska ge mig en free introduction session på torsdag. Blir nervös bara av att tänka på det, hehe.

 • Anna says:

  Saknar min lilla vovve, världens goaste american cockerspaniel <3

 • Mamma says:

  Bilden är fantastisk. Kollaså fint beröm du får i kommentaren ovan. Njut av den!

 • sanna says:

  åh så mysigt det ser ut. kikar in på din blogg titt som tätt, du är en av mina favoriter att läsa om, för du är så skön, rolig och skriver utan massa krusiduller. äkta och mänsklig i en fantastisk form. grattis till huset föresten, så himla fint. var rädd om dig. kram

 • Danne says:

  Jättefin bild!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>