Sakta men säker börjar det bli ett hem… skulle gärna ha ett gäng snickare och inredningsarkitekter till hands.. vad snabbt allt skull gå!

14 Comments

 1. Haha, fint arbetsrum eller del av vardagsrum kanske? Ser fram mot fler bilder. Blir ocksa lite nyfiken om varfor ni redan flyttade? Det var ju inte sa lange sedan som ni flyttade in i lagenheten downtown. Blev det inte som ni tankt att vara sambos med E och hennes man? Pga Nala i lagenhet? Redan trotta pa downtown? Detta dok upp som ett alternativ ni absolut inte kunde bortse fran? Hur eller hur ser det mysigt ut och jag hoppas att ni kommer att trivas! Blev tvungen att ga tillbaka och kolla bilden nar jag sag Desiree’s kommenter om algen. Vilken alg?? Jag hade inte sett den vita mot den vita vaggen! Sot var den iallafall. Forresten, kul att se att man inte ar ensam om att fargsortera bockerna i hyllorna….:)
  Stor kram och ha en harlig vecka. Hoppas temperaturerna i CO borjar mindska nu…har har vi 46 grader idag – igen…suck!

  • Vi flyttade downtown pa ett kort kontrakt som nu tog slut så da valde vi att letade hus, Vi kunde bo kvar där om vi ville men det var bara sa trakigt att bo i lagenhet med hund. Jag skulle gärna se foton ifrån ert hus och dina bokhyllor!

   • Sa skont att ni hittade ett hus som ni gillade och jag forstar att det ar mer eller mindre tvunget med tradgard nar man har hund. Ser jattemysigt ut ert hem. Jag har konstaterat att jag aldrig visade foton fran vart hem efter att vi “kommit iordning” (vilket alltid verkar vara en relativ term…speciellt med barn och alla deras grejer.). Tankte pa det nu i dagarna da bade Desiree och du visar bilder av ert hem, jag ska ta och fota lite mer en dag sa far vi ser nar det blir inlagg. Bokhyllorna ar inte sa fyllda langre tyvarr, med varje flytt blir det tyvarr en storrensning i hyllorna och manga manga bocker har fatt nya agare pa sa satt. Har faktiskt slutat att kopa just bocker just pga tunga flyttkartonger. Lanar daremot mycket pa biblioteket. Dom bocker jag har kvar dock, ordnar jag garna i fargskalor, ser lite mer ordnat ut tycker jag…:)

 2. Ha ha, där hängde den väskan. Som jag letat efter den! Hade helt glömt att den flyttat till USA!

 3. Det er väldigt mysigt och hemtrevligt ut!! bra mycket bättre än hur jag har det och jag har bott här i 3år nu :S har fortfarande en mängd tavlor som ska upp typ.

 4. Jättefint ju! Vad mysigt det verkar. Hur längd får ni bo där?

 5. Åh vad spännande och roligt att få en liten sneak peak. I like so far. Gillar eran lilla söta älg ni har på väggen.
  Kram!

Write A Comment