Skön disciplin att man kan låta bli att köpa majs för att det är “onyttigt” och sen äter hamburgare till lunch OCH middag tre dagar i rad.. Undantaget var igår, då åt jag chips och choklad till middag. Whole30 börjar 1 september.

20120809-193258.jpg

10 Comments

 1. Men lite skönt att läsa att du också kan käka lite onyttigt och sådär 🙂 Du är ju så duktig nästan jämt och tränar så mycket!

 2. Majs!! skit som jag saknar det! och ja du har rätt, helt sjukt att man mår dåligt om man äter lite majs men att sitta och äta godis en kväll är helt okej för det har man förtjänat sig…Näe, nästa gång är det jag som äter masj! (om jag har ngr tänder kvar, bet av ännu en bit just nu fasiken :()

  • men hon pratar väl om ätstörningar.. jag är ju bara så sent hungrig att jag måste panikäta för ren överlevnad

 3. Hej
  Om du kan få tag på tv 4 morgonprogram och intervjun med Lina Lapenius
  lyssna på den
  Kram

Write A Comment