Savannah, Det är precis så bra som man föreställer sig! Ni måste åka dit!

Allt är grönt och fuktigt, i havet simmar stora definer och små små hajar.

Det känns som man far tillbaka i tiden.

Tänk att man har en sådan tur att man är gift med en southern gentleman!. ..och att han har turen att vara gift med en svennebanan som har mormorshorts. 

Alla dessa foton tog vi under en kväll..

…och avslutningen blev den bästa. Ett stort åskväder rullade in, vi satt på altanen var beskådare på precis lagom avstånd.

33 Comments

 1. Åå tybee är så fint! Har spenderat många lata dagar där 🙂

 2. Hur jag kom in på din blogg vet jag inte riktigt, men jag måste bara skriva och säga att den är supernajs! Jäkligt go och läsa för mig som sportnörd, usafantast, skogsmulle etc.
  Man blir så aviiiiiiiiiiiiiis, jag vill med bo i Colorado.

  • Tack Catta! Ja Colorado är en DRÖM för oss mullar och sportfantaster.
   Kom hit på semester!

   • Ja hurra vad kul det vore! Jag var i Breckenridge en månad för 2 år sedan och åkte skidor.. Det var ganska fint kan man säga 🙂

 3. Jag har också som Jenny velat åka dit sedan jag såg serien Savannah för ett antal år sedan :)… verkar så mysigt. Vill åka på en steamroller också eller vad de nu kallas. Du, jag gillar dina mormorsshorts. Skitsnygga för fan!

 4. Savannah är så otroligt vackert! Vart i Savannah är bilderna tagna? Har släkt där och älskar att åka dit och hälsa på.

 5. Jenny i VA Reply

  Jag har alltid velat aka dit, sedan jag sag serien “Savannah” for manga manga ar sedan. Jattefina bilder, ska nog overtala mina man att vi ska aka dit=)

 6. men guuud va fint! och vilka bilder! definitivt ett ställe jag kommer ha på min “to-do-list” inför min bilresa genom USA som bara SKA bli av nån gång i livet!

 7. Jag vill dit! Helst nu! Har lite halv dodsangest for att jag bott har i nastan 10 ar utan att resa nanstans alls. Har tagit mig till Vegas och sanfran men thats it! Skamms pa mig. Ar det inte tid sa ar det pengar…bla. Har precis ocksa kommit tillbaka fran min semester sa just nu ar det otankbart langt kvar till nasta. Men finfina bilder du tog 🙂

 8. Ah vad vackert det ser ut, om dessa e tagna med nya kameran sa tycker jag att du e riktigt duktig redan!

 9. Hej!

  Ville bara säga hej! Halkade in på din blogg via lite googlande på crossfit (tror jag iallafall 😉 och har nu visst ägnat några timmar åt den 🙂 Har precis blivit av med min crossfit-oskuld och blir superpeppad av dina inlägg!

  /Emma

 10. Jag håller helt med dig. Savannah är söderns pärla. Det är den vackraste av alla städer i hela södern. Älskar sista bilden. Är det blixten som lyser upp himmelen eller är det ljuset som sänker sig ned i horizonten som skapar det läckra ljuset i bilden?
  Ni är ju båda så fina med regnbågen bakom och ovan er.
  Kram!

 11. Wow! Jag har varit i ganska många amerikanska stater men inte så mycket i de södra. Jag vill definitivt dit, som jag skrev när du bloggade om det förra gången (och var hur avundsjuk som helst) Du kanske kan ta med mig nästa gång? Jag kan laga mat och passa hunden? ;P höhö

 12. Wow! Läggs på min lista över saker att göra i USA nästa gång jag reser dit. Tänkte även att jag ska vandra nånstans (Grand Canyon redan påtänkt). Det bästa med USA är helt klart naturen!

 13. åh, jag vill verkligen fara dit. Min man har lovat att vi ska, nu ska vi bara se när det blir av 😛

Write A Comment