20120805-195124.jpg
Jag ligger på altanen med Nala som huvudkudde. Dricker vansinnigt gott vin, lyssnar på Casey som talar med sin familj på telefon och älskar att höra hur hans southern dialect blir så tydlig när han pratar med hans mamma.
Nu är vi till 95% klara!

I morgon får vi förhoppningsvis internet och då ska ni få se lite foton härifrån. Det är vårt lilla (väldigt lilla) paradis!

10 Comments

  1. Jaaaa vad spännande och kul! Vill väldigt gärna se bilder från ert nya söta hem. Vi har precis klarat av vår egna flytt. Det har varit sjukt jobbigt men och vi har jobbat från morgon till kväll riktigt hårt och intesivt i fem dagar i sträck men nu är allt upp packat och vi har fått till ett underbart hem.
    Kram!

  2. Spännande! Det ska bli jättekul att se:) Jag kan knappt vänta tills jag får flytta också, förhoppningsvis får jag en studio som jag har kollat på här i Minneapolis!

Write A Comment