Psykbryt

Känner mig som Niklas Strömstedt

08.01.12

Körde på en.. eller kanske två duvor igår.. beror på om den ena hann flyga bort eller inte. Poff lät det och sen såg jag en massa fjädrar i backspegeln. Niklas Strömstedt sjöng om att han begravde sin fågel.. Jag körde vidare… skrikandes.

Har hårt arbete framför mig för att få tillbaka all förlorad karma..

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Casa Annika 08.01.12 at 19:14

    Känner en som krockade med två jättestora rovfåglar på hemvägen, i nattmörkret. Blev rejäla smällar.

  • Reply Mariah 08.01.12 at 09:03

    Samma sak hände mig förra året när jag var hemma i Sverige, visserligen var det inte två duvor utan två andra fåglar. Jag kände mig hemsk, även om det inte direkt var mitt fel att fåglarna skulle passera just då.

  • Leave a Reply