Känner mig som Niklas Strömstedt

Körde på en.. eller kanske två duvor igår.. beror på om den ena hann flyga bort eller inte. Poff lät det och sen såg jag en massa fjädrar i backspegeln. Niklas Strömstedt sjöng om att han begravde sin fågel.. Jag körde vidare… skrikandes.

Har hårt arbete framför mig för att få tillbaka all förlorad karma..

2 Comments

  • Casa Annika says:

    Känner en som krockade med två jättestora rovfåglar på hemvägen, i nattmörkret. Blev rejäla smällar.

  • Mariah says:

    Samma sak hände mig förra året när jag var hemma i Sverige, visserligen var det inte två duvor utan två andra fåglar. Jag kände mig hemsk, även om det inte direkt var mitt fel att fåglarna skulle passera just då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>