Vaknade som vanligt av att Nala kröp upp i sängen så försiktigt hon bara kan för att inte väcka oss och bli utkastad..

Vi tog vårt pick och pack och åkte upp i bergen..

Casey och Tor åkte downhill biking.. jag valde att läsa en bok. Brutna ben lockar inte.

På kvällen campade vi med Tor och Tara, paret med matchande namn, jag sov i min nya sovsäck och jag sov bättre än jag gjort på länge. Kanske bor det en lite hippie i mig? Innan vi gick oss la oss gjorde vi smores och berättade spökhistorier.. Note to self: Gör inte det nästa gång. Läskigt.

Dagen efter åkte vi med bergen i ryggen till Caseys professor som höll galej för sina studenter, han bor på en enorm farm och göder Angus tjurar som hobby..

De säljer för 150.000 dollar styck, helt vansinnigt. Kossorna och tjurarna var rätt ointressanta.. Mer spännande var att de hade fulltime cowboys som bor och arbetar på farmen. Tänk Cowboyhatt och skor som används på riktigt!

Något annat som var imponerande var deras ombyggda ladugård och fläktarna som gick pa band.

Ena väggen gick att fälla upp vid fint väder och det hade vi tur med..

De hade volleyball, tennis och basketball courts.. alltså inte brist på plats eller fritid.

Alla kossor, tjurar och dörrar var brännmärkta med gårdsmärket..

När kvällen kom så blev det mulet och svalt, skönt efter nästan 40 graders värme.

Det vore inte helt fel att bo på en sådan gård, men vilket ansvar! Jag skulle ligga sömnlös på nätterna och känna hur gräset växte och behövdes klippas.

Tack för fina kommentarer. Sorgligt men fint att se att man inte är ensam. Ni är underbara och jag är glad att ha er i mitt internet liv!

22 Comments

 1. Åh, er hund är så fin! Min kille är sugen på att fly staten då han vantrivs i AZ. Han är suger på Colorado eller Oregon. Vad tycker ni om Colorado? Vyerna ser ju fantastiska ut, men hur är livet i allmänhet? Vi saknar att kunna vara utomhus, här i AZ så går det nästan inte förutom sen höst, vinter och tidig vår…

  • Jag ÄLSKAR colorado, naturen är fantastisk och det finns så mycket man kan göra utomhus. Staden är rätt liten men känns lagom. Mindre än Sthlm. Jag saknar inget här förutom vattnet. KOM!

 2. Oh vilken härlig view. Älskar vilda västern 🙂 Coolt att kunna dra upp väggen liksom! (Jag som är lite nördig och har tittat på Dr Quinn och Lilla huset på prärien har länge hört talas om Colorado och vill åka dit 😉 ) Som sagt, vi är många som sänder svenska kramar till dig!

 3. Wow, inte hade jag då några cowboy-professorer! det hade varit häftigt! Min underligaste professor var i straffrätt och han använde alltid nekrofilia som exempel…lite sjukt efter ett tag

 4. Och du ville ha tips på hur man tar bra kort? Tror inte du behöver några tips! 😉 Bilden på Casey ridandes i skogen är ju klockren, skulle ju kunna vara med i nån sporttidning! Supersnygga bilder!

 5. Men vilken mysig helg! Det där lät ju så nice. Det hade jag gärna velat vara med på. Skönt att det blir svalare på nätterna så att man kan sova även om det varit riktigt varmt på dagen. Downhill hade min C älskat att vara med på men jag känner som du att det där med brutna ben inte är något för mig. Cool med Angus gården. Jag hade defintivt blivit lite tänd på att träffa lite riktiga cowboys 🙂
  Det är ju bara fantastiskt vackert med miljön ni har kring er i Colorado. Blir jätte jättesugen på att resa dit.
  Kraaaam.
  PS Kommer du kunna komma hem på begravningen? Tänker på dig vännen.

  • Tack Desiree, Lycka till med flytten idag! Jag kommer inte åka hem för begravningen utan stannar här…

Write A Comment