… som ett as. Ett par intensiva arbetsdagar är över och från och med NU sa ska det bli lite lugnare. I morgon blir det till att löka hemma hos the Geigers och sen far vi till Savannah!

Här flyger det runt hummingbirds, det låter som stora humlor som zoomar förbi. Tank om jag hade varit mer haj på kameran sa fotot hade blivit skarpt.

Baksidan av huset, en southern dream!

Jag har kööört bil här! Det känns stort! Casey och jag åkte till Westin för att fira vår bröllopsdag, men vi var helt enkelt för trötta… så vi svepte varsitt glas Champagne och åkte hem istället. Vi får fira i Savannah.

9 Comments

 1. Maken undrade igår om det finns något “fågelbord” för kollibris, vi får ofta påhälsning men dom stannar ju inte för dom har inget att äta på vår bakgård. Och nu vet jag!
  Bilden blev jättefin, dom är snabba dom där rackarna 🙂
  Imponerad av din bilkörning är bara förnamnet, jag vågar inte köra inne i San Francisco än….

 2. Som sagt, jattefin bild pa kolibrin, och som Desiree sager det ar svart att fa dom pa bild da det gar fort!! Jag ska absolut kopa en san dar feeder sa jag kan locka hit dom och forhoppningsvis stannar dom lite langre an bara fladdrar forbi.

  Kora i Atlanta – you are my hero!! Jag ar jattelarvig och kor inte ens interstate om jag kan lata bli. Blir hypernervos och da inte nagra amerikanare anvander blinkers har jag fatt statt pa bromsen ett par ganger for mycket for att kanna mig lugn, speciellt da jag ju alltid har barnen i bilen. Suck, onskar att jag med latthet kunde kora vart jag ville nar som helst, vilken frihet!

  Underbart hus, vilken baksida, vilken drom!!! Nu blir jag sa nyfiken pa resten av huset..:) Alskar dessa stora villor man ofta ser i sodern med stora verandor! Vill ha!!

  Igen grattis pa brollopsdagen och SJALVKLART ska ni fira i Savannah. Mer romantiskt stalle finns inte och ni som dessutom gifte er dar! Ahhh, alskade staden, vill garna tillbaka!!! Stora kramar

 3. Eleonor i Nashville Reply

  Jattefin bild pa kolibrin!! Och det ar fan stort att kora sjalv i Atlanta. Det ar ju skitlaskigt!
  Westin ett sant himla fint hotell. Vi hyrde rum dar en gang nar vi skulle till Six flags dagen efter! utsikten ar harlig!!! Kram

 4. Wohoo. Vilken skillnad på bilderna det blev plötsligt 🙂
  En liten fråga- Var det du som önskade dig kameran eller kom den som en överraskning?

  • En överraskning! Jag hade tydligen suktar lite väl mycket den senaste tiden över att inte ha en riktig kamera. (har bara använt iPhonen)

 5. Jag tycker också att du fångade kolibrin jättebra! När jag bodde hos släktingar i LA brukade jag hela tiden se till att det fanns sådan där sockrig juice i kolibrimatarna så att jag skulle få se dem. Och det går ju FORT! Jag är imponerad. Och vad ditt bilkörande. Jag har inte ens körkort! 😉

 6. Tycker ändå du lyckats rätt bra med bilden på Humming birden. De är svåra att fånga på bild. Man får sitta blick stilla och invänta dem och sedan ta många bilder i ett svep för att få några skarpa. Baksidan på huset var verkligen en southern dream som du säger. Jag kommer alltid beundra dig för att du vågat köra i Atlanta. Ha det underbart i Savannah. Det är en sådan vacker stad att det nästan är mer passande att fira där. Det var ju dessutom där ni gifte er så det passar ju alldeles utmärkt att spara firandet tills ni kommit fram dit.
  Kram!

 7. Namnet savannah älskade jag när jag var mindre… gissa varför annah stavas med h… haha 😉

Write A Comment