Idag tog jag ett närmare att bli en independed f-ing WOMAAAAN! Jag körde genom Atlanta sjääääälv, utan GPS. Handsvett deluxe och lite frustrations svordomar/skrik. But I made it! Levande!

Nog att det är söndag morgon och att varenda kotte är i kyrkan, shit the same! Det känns som jag vunnit en kamp! Skulle haft boxningskläder…

20120715-094855.jpg

20120715-100852.jpg

13 Comments

 1. Jag vet hur det är, tog mig an rampen till parkeringsplatsen ovanpå mataffären igår själv och get kändes skönt! alla väggarna var full med avskavd lack och jag var så rädd om nya bilen, i sommar blur get motorvägar i held Europa som ska köras!

 2. Wihaa. High five på den! Och nu är det väl bara att fortsätta I huess. Forstätta, fortsätta och fortsätta nästa gång så att det går som en dans framöver du måste ratta!

 3. Du är min hjältinna helt klart. Jag hade aldrig vågat. Jag sitter och har handsvett då jag sitter som medpassagerare i den stan. Du är då en riktig road champion 🙂

 4. Hej!
  Hittade hit via google – vi (vi=myself, maken och två små gossar) ska nämligen flytta till Denver i vinter och har börjat leta bra områden att bo i – vilken skön blogg du har!! Har sträckläst i två dagar (och fått en massa bra tips på köpet, tack!). Kommer definitivt titta in här med jämna mellanrum.
  Ha det gott!
  Lotta

  • Hej Lotta! Vart vill ni bo? Vet ni vilket område? Innan vi flyttade hit ställde jag MASSOR av frågor på SWEA denvers facebooksida. Det hjälpte! Hojta om du behöver hjälp!

   • Tack för erbjudandet! Har precis upptäckt Sweas FB-sida, verkar jättebra! Har fått massa bra tips också från en svensk tjej som bor och jobbar i Denver. Största problemet verkar bli att någon av oss, eller båda (?) måste pendla långt till jobbet, jag kommer jobba i Aurora och maken i Golden. Vi funderar lite löst på Stapleton, är dock VÄLDIGT osäkra fortfarande, jag tror att vi blir tvungna att åka dit och reka nån månad före flytten… En sak jag funderar på är hur det funkar med kollektivtrafik, vet ju att det är bil som gäller i USA, men att skaffa två bilar finns inte på kartan för oss och jag fasar – precis som du 😉 – att behöva sitta i tung trafik varje dag. Är kollektivtrafiken bra?

    • Va bra att du att en kontakt! Tyvärr så är det näst intill omöjligt att pendla utan bil. Det enda jag vet fungerar någorlunda är the lightrail, men den går bara i Denver. Bra att ni kan komma hit innan och reka. Lägg ut en inlägg på SWEAs FB sida, det bor svenskor i varenda förort!

 5. Grattis vad duktig du ar! Jag kanner mig lika tuff och stolt jag kor I centrala London, det ar en superskon kansla! Att man klarar det liksom!

Write A Comment