Ohhh jag gillar Georgia! Landade i går vid lunch och har redan druckit sweet tea, gungat gungstol på the front porch, trampat på kackerlackor, ätit georgia peaches och snabbmat, grinat i trafiken och hunnit klaga pa luftfuktigheten. Men alltså! Luftfuktighet! Min hud är leeeen och mjuk. Älska fukt. Först nu förstår jag verkligen vilken öken Denver är. Det är bara sand och barr på marken, här är det så grönt så det nästan känns snuskigt. Jag får Hultsfredsminnen i Denver för man blir sunkdammig när det blåser ute.

Fun fact: Igår kissade jag inte på 15 timmar. Personlig rekord! 

 

3 Comments

  1. Okej noterar roliga faktat 🙂
    Men what’s up med alla gungstolar on the front porch på bilden?! Märks att du är i södern iaf! Nu fattas bara en pick-up truck, en cowboyhatt, en pipa att röka medans du gungar gungstol och en majskolv att knapra på. 🙂

  2. Fast att vara ute o jogga i luftfuktigheten är såååå jobbigt. Känns som man har grym astma när man springer.

  3. Härligt!
    Vi mötte på ett par från Denver när vi var ute och vandrade i bergen i Italien. De sa något om att de inte var vana vid luften och säkert skulle se ut tio år yngre när de kom hem igen. Fattade inte då men förstår nog nu vad dem menade, att luften var betydligt mycket fuktigare i Italien än vad de var vana vid. 🙂

    Men alltså, 15 timmar? OJ!

Write A Comment