Tar tillbaka allt!

Fy farao! Jag tar tillbaka allt sagt i föregående inlägg. Precis utanför ytterdörren hittade vi denna skönhet.. Svarta änkan!! Med en miljooon bebisar!

Jag blev så rädd att jag blev illamående, svettig och hela kroppen att började klia. Sen googlade vi symptom av Black Widow bites.. Gissa vad?! ILLAMÅENDE, SVETTNINGAR OCH HUDIRRITATION! Hypochondriac much? Aaahhh!!

20120712-223209.jpg

17 Comments

 • Johanna says:

  Alltså helvete vad hemskt!

 • Anna says:

  BLÄ det hade kliat på hela mig oxå! Och jag som nojjade över fästingar i helgen, I will keep quiet :)

 • Liz says:

  Fy!! Japp, sana har vi tyvarr massor av har i Arizona. Lyckligtvis har vi inte sett nagra levande, men jag har borstat bort manga av deras spindelnat runt omkring huset och i garaget. Dom har oftast sina nat lagt i markhojd (vilket ar jatteotackt just med tanke pa barnen) och naten ar lite klibbiga..Nu har vi sprayat mot ALL ohyra har, black widows och skorpiner sa jag hoppas att vi inte behover se nagra. Hade en incident med en annan sorts spindel i Cassie’s rum nar vi bodde i NC, jag slog till den med flugsmallan och sag inte innan att hon bar sina barn pa ryggen. Iochmed slaget hade vi tusen spindlar i hela rummet…jag holl pa att do! Snabbt fram med dammsugaren och vi hade versionen svensk da det gick bra att suga in dom. Men jag sanerade hela rummet efter det.

  Trots ohyra, njut av sodern! Kram

 • Jag är glad att jag ska hålla till i Minnesota där klimatet varken tillåter kackerlackor eller giftspindlar ;D

 • Petra says:

  Men fy, vad äckligt! Nu blir jag nojig…jag ska till Georgia om en månad…kommer inte kunna sova där på nätterna :/

 • Linda says:

  usch!

 • Emma says:

  Haha du är så jävla rolig :)

 • Martina says:

  Men fy! Hoppas ni gjorde allvarliga försök att minska den familjen…. om man säger så…

 • Casa Annika says:

  Förjävligt.
  Och apropå jävliga kryp, igår fick jag höra en historia på temat kackerlacka (populärt här, särskilt så här års). En kompis som vaknade en natt av att något kröp på ryggen inannför pykamasen. Hon reste sig och skakade ut var det var, och ner i sängen trillade en jättekackerlacka, en sån där stor som flyger!
  Hon sov inte mer i sängen den natten.
  Kackerlackor är inte farliga som Svarta änkor, men förbaskat äckliga.

 • Åsa says:

  Nu skulle du ha en dammsugare av svenskmodell med slang och sugbooster! Suga in de små djuren och sedan kasta dammsugarpåsen lååååååångt bort! Huu- skulle ha svimmat om jag såg det där. Lyssna med mormor när de var och hälsade på Anna i Zimbabwe hur de gjorde med en lurvig spindelmamma och hennes miljooooooner till barn……

 • Desiree says:

  Läskigt med svarta änkan. Jag såg aldrig en sådan medan vi bodde i södern men jag var alltid rädd att jag skulle träffa på en sådan speciellt vid postlådan då man sticker in handen efter posten. Men annars låter det härligt att vara tillbaka i södern på tillfälligt besök. Verkar som om söderns charm har funnit en plats i ditt hjärta med. Lite roligt att höra att du uppskattar luftfuktigheten på detta sätt. Nu har jag aldrig bott i öken så jag vet inte hur jag skulle reagerna om jag också plötsligt skulle uppskatta luftfuktigehen som jag annars inte är speciellt förtjust i.
  Kram och njut av södern

 • Sanna says:

  ÅH FY!
  Jag är så lycklig över att det finns några tusen mil mellan mig och den där lyckliga lilla familjen… usch usch usch!

 • Kalaslotta says:

  Jag.Hade.Dött.

  Har sjuklig spindelfobi sedan 8 års ålder då ett gäng killar i klassen samlade småspindlar i en stor burk och hällde innanför min tröja. Hela håret och ryggen kliade av de små äckliga benen… Att jag dessutom hade långt lockigt hår som Franca gjorde inte saken bättre…

  Tror att jag hade behövt minst fyra överfulla champagneglas för att klara av att sova den natten om jag varit du.

  Blä!

 • Maria K says:

  Urk! Jag brukar inte ha svårt för spindlar, men nu kliar det på hela mig… Blä!!!

 • OMG. Hjälp. Jag hatar hatar hatar kryp! Vår 11-åriga dotter har spindelskräck, på riktigt, så ibland måste jag vara modig i alla fall.

  Hua!

 • Anna says:

  Usch, jag gillar verkligen inte spindlar! Yuck!

 • Amanda says:

  Å fy! jag är inte ens rädd för spindlar men get hade fått mig att reagera likadant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>