Jag skrev min C-uppsats om Vardagslyx. Kommer inte ihag slutsatsen tyvarr.. eller n[got annat heller for den delen. Men jag en javel pa att infoga vardagslyx i mitt liv. Det har min kara mor lart mig, drottningen av vardagslyx. Casey jobbar hela natten sa jag tog ut Nala for 10 km springtur, gav henne en straffdusch eftersom hon slet sig los och hoppade i en flod (onskade nastan att hon skulle springa ut i trafiken)  Stadade lagenheten (i morron kommer Emeli hem efter 5 langa veckor i Svea rike. FY for att bo med tva killar som vagrar att stada) efter det kande jag mig helt slut men samtidigt uttrakad. Basta medicinen? Vardagslyx! Jag gick till en underbar fransk bistro pa Larimer St. Bestallde Creme Brulee till middag och stallet for att dricka vatten efter lopturen drack jag champagne. Alskar att och ata middag sjalv! Slippa tvingas prata med nagon utan bara sitta och njuta av att det ar tyst och tjuvlyssna pa andras konversationer. Vid bordet bredvid mig satt de och pratade om vaginas.. hade jag haft sallskap sa hade jag inte hort den konversationen och det hade varit en miss,  helt klart.

Nu maste jag ga och lagga mig. Ska upp 3am… inte en favorit.

26 Comments

 1. Hej. Nu ÄNTLIGEN hinner jag kommentera hos dig. Har försökt få till det länge, men när man har en unge som inte vill sitta still eller ligga bredvid utan att gnälla så blir det svårt.

  Du skrev för något inlägg sedan att det kändes som om du bara gnällde, så då ville jag skriva att jag inte alls uppfattar det så. Kör på bara! Sen tänkte jag skriva att din blogg är en av mina favoriter, och att heja dig! för att du verkar så bra och cool. Vågar skriva om jobbiga saker and so on.

  Det var nog det. Kram på dig!

 2. Älskar vardagslyx, det kan va nåt så litet men ändå göra så mycket.. Fast jävlar vilket stort glas du fick!

  Kul att du skrev din c-uppsats om det förresten 🙂

 3. Oooh Champagne! kanske det man ska unna sig efter 4nätter på jobbet. Själv stod jag imorse kl 740 och skalade av en daimkaka all daimchoklad – himmelriket efter att ha gått op “deff” i nästan två veckor – gick inte så jättebra när nattarbetet kom igång därav att jag har hållit mig i 3nätter men imorse var det bara nu jäklar och OMG!!
  Hade jag haft en hel låda hade jag inte haft den kvar längre 😉

 4. Wow, en C-uppsats om vardagslyx?! Lyssna här hur spännande min C-uppsats var i jämförelse:

  Arbetsmiljö, komparativ rätt, en jämförelse mellan Spanien och Sverige ur ett förvaltningsrättsligt perspektiv (sen vissa delanalyser, frågor osv). Haha. Typ inom samma genré… Eh… 🙂

  Nu har du länk till min nya blogg förresten! Hoppas du vill följa den med… Kände mig lite tvungen att avononymisera mig eftersom jag ska ge ut en bok och allt.

  //Fd. Duktiga Tjejen

 5. Hola, efter att jag läste mer om Paleo diet pa din blogg sa har jag börjat med LCHF för jag tyckte det var lite “snällare” och lättare att starta med som nybörjare. Jag har bara hallit pa i drygt lite över en manad och bara rasar i vikt. Till hösten kanske jag blir frälst och vagar mig pa Paleo dieten. Skall se till att ladda ned boken du tipsade om.
  P.s. Jag gillar dina foton där man ser dina muskler för det ger mig verkligen motivation. Tack för det! Ser gärna före och efter bilderna som du utlovade! 🙂

  • Uh, gymmet raderade alla foton! Men jag har ju vanliga hemmatagna. Grymt att du gillar det! Ladda ner IT STARTS WITH FOOD!

 6. Bra idé med vardagslyx, och imponerande glas med chamgane du fick! dit skulle jag definitivt gå tillbaka!

 7. Maria Widén Reply

  Hej Linnea! Vardagslyx ska man definitivt ägna sig åt! Livet är så kort ändå och det är ju att leva i nuet om något!
  Jag provade förresten att maila dig på din vanliga adress, lite osäker på om det kom fram..Några frågor om Colorado bara!

 8. Vilken underbar avslutningen på dagen du såg till att få. Helt rätt Linnea. Vardagslyx är viktigare än vad man tror och man är faktiskt värd att unna sig detta. Jag har inte provat att gå ut och äta själv men känner helt klart att why not. Häromkvällen var Calle ute med segelbåten och det var en underbar sommarkväll (många borta på semester) men jag kände ändå att jag vill inte sitta här ensamm och inomhus. Tog med mig kameran och strosade iväg en tur på Söder i Stockholm. Blev en underbar kväll.
  Kul att Emelie snart kommer hem och hon kommer säkert att uppskatta att lägenheten är välstädad och snygg.
  Kram!

 9. Jag älskar vardagslyx, men själv så är jag grymt dålig på det… Låter som du haft en mysig kväll dock!

Write A Comment