Fullt ös medvetslös. I morgon flyger jag till Atlanta och jobbar en vecka och innan dess har jag ungefär en miljon saker att göra. Försökte gnälla till Casey och det var som att prata med en vägg… han var nämligen inte här. Casey är missing in action, har knappt sett honom sista tiden. Han arbetar heltid på en firma med construction law, för några veckor sedan ringde en annan firma, som han tackat nej till innan, och bad honom arbeta på kvällarna, förutom de kvällar han har night classes… och utöver heltidsjobb, night classes och deltidsjobb så blev han utvald att vara med i National Trial team (!!!) vilket också tar över två kvällar i veckan. Igår ringde båda firmorna och erbjöd honom jobb för hösten!! (jag vet, mycket utropstecken, jag är stressad)

Casey är en av två människor jag känner som alltid har flyt! De är båda människor som allt bara löser sig för, utan att de har någon bump in the road. Lyx för dem.


Ser kanske inte ut så, men jag är ju vansinnigt glad för min egen skull att ha ett jobb (som jag älskar) och att Casey är en working man! Jag är bara stressssad

12 Comments

  1. Wow! Hoppas ni hinner ses något också!
    Skönt med flyt, vad skönt att det går så bra för honom! Och för dig, jag skulle göra vad som helst för ett jobb jag trivdes med!

  2. OMG ni har verkligen fullt upp båda två. Snart får ni se till att boka in varandra i era kalendrar så att ni hinner ses och göra något kul också. Men visst är det så ibland att det kan bli tokmycket. Beundrar både dig och Casey för att ni hänger i och hinner med så mycket. Glad för Casey´s skull. Det verkar som det går väldigt bra för honom i Law School och att han är mycket eftertraktad. Det blir nog inga problem för honom att få jobb då han är klar med skolan. Calle är också sådan där turgubbe som det liksom alltid går bra för utan några bumps along the road som du säger. I början var jag grymt avis men med tiden har jag lärt mig att den där turen ofta gagnar mig också på något sätt. Simma lungt och boka in något kul framöver.

  3. Lisa Boland Reply

    Hör av dig om du har tid för en fika! I vilken del av stan ska du vara?

    • Oh garna!! Jag kommer vara p[ Atlantasamrt fram till pa tisdag. Sen kommer jag ‘ven vara i Canton och Savannah. Ni bodde i Marietta?

  4. Ja, vad skönt det skulle vara om man var en sådan med flyt, det var jag tills jag mötte min man, han kommer från en otursförföljd family och det har smittat av sig på mig tyvärr…

Write A Comment