Var på en babyshower idag, hade på en blå klänning på mig för att det är en pojke som bakas i magen (ett fashionstatemet made by misstag ) Sen matchade jag med med mina cowboyboots eftersom vi är i amerikatt. Proffsigt.

Babyshowern var så så fin. Fick nästan lust att skaffa mig en liten knodd tills jag kom hem och insåg att Casey fortfarande kan räknas som ett barn. Han är fortfarande på sina föräldrars försäkring. Bra utifrån ett ekonomiskt perspektiv, mindre bra ifrån ett “jag vill vara gift med en MAN” perspektiv.

20120708-214742.jpg

9 Comments

  1. Du vet ju att jag är säker ni får världens sötaste små mini-Linnea & mini-Casey 😉 doooo itttt 😉

  2. Min pappa står på försäkringen till min bil för att det är billigare på grund av ålder och hur länge man haft sitt körkort. Ur ekonomisk synpunkt får man vara lite smart 😉 Du får vara glad att ni inte bor under samma tak som svärisarna 😛

  3. Hahaha, fast vad nice det vore om man kunde ha det så i USA med deras snordyra sjukvård.. och jag stod på mammas försäkring tills jag flyttade hemifrån (förra året) och jag tror att jag och casey är lika gamla så så farligt är det inte..

  4. Ja det här med blått för boys och rosa för girls… Är lite allergisk mot sånt, men… Sen kom jag på att de flesta kläder vi köpt är BLÅ. Men av en slump. Blått är FINT. Hade köpt samma… I PRINCIP, om vi väntat en tjej.

    Tur att ni har massor med tid än för att skaffa bebis! Hoppas bara inte du får en helvettes-graviditet som jag…

  5. Gillar dina boots. Som fattig student kan det nog vara smart att stå på sina föräldrars försäkring. Blir nog egen försäkring då han har eget jobb. Han kommer snart dit ska du se.
    Kram!

Write A Comment