Tränade idag för första gången på två veckor. Varit sjuk och grinig och då blir det ingen träning. Powercleans and jerks och jag fick mot alla odds nytt person rekord – 90 lbs! Grymt kändes det… tills jag kom hem och kollade vad 90 lbs är i kilo. 40.8.. sååå tråååkiga siffror. Det enda kilo är bra till är för att stå på vågen.. att flytta till USA och helt plötslig ha tre siffror på vågen var mentalt.. trist. 

Passande bild va? Nej precis.. men jag har raderat ALLA foton på hela datorn… det finns bara hiking bilder kvar.

 

13 Comments

 1. Åh, jag gör bara 53# på cleans and jerks än så länge i wod:s. Vill så gärna bara vara superstark helt plötsligt. Vad kör du i en wod om 90# var max rep? Anywho, bra jobbat!

 2. Herregud, du är ju världens muskelknippe! Jag skulle vara gladast i världen om jag hade din starka kropp!

 3. Jag tycker 40 kg låter bra jag med! Som några andra har sagt, om du räknar ut hur mycket det är av din egen kroppsvikt så är det ju jättebra. Jag kämpar på med mina pullups MED BAND och är fortfarande superavundsjuk på dig som kan utan!

 4. Tycker du är skit strong. 40 kg är väl hur bra som helst. Det sägs ju att man ibland behöver ta en paus och låta musklerna vila i någon vecka för det kan till och med bli så att man blir starkare efter denna vila. Detta var kanske precis det som dina muskler behövde. Hur lyckades du radera alla andra bilder förutom hiking bilderna? Kanske är de inte helt borta om du har tur så att du kan få tillbaka dem på något sätt.
  Kram!

 5. Ja, det känns konstigt att säga sin vikt över 100 när man använder pund, men jag föredrar ändå det metriska systemet (om man kallar det så på svenska eller översätter jag bara nu?) tilltalar ändå mitt sinne för logik och milli, centi och deci är genomgående för både längd och vikt.
  Plus att det använder latin, jag är ju sann språknörd!

  http://mrsadvocat.blogspot.se/

 6. 40 kg är ju jättebra till din lilla kropp. Hur många % av kroppsvikt är det egentligen?
  KRAM!!

Write A Comment