Hundvagnar och hundsele känns helt naturligt. Klart stackarna inte ska gå
på marken… De kan ju slita ner naglarna som vi målat med hundnagellack. Ujujuj.

20120705-072316.jpg

16 Comments

  • nej nej… de ska behandlas som bebisar.. som förövrigt inte heller behöver motion…

 1. Hahahahahahahahahahhahahahahahahaaaa!!!!!!!!!!!!!
  Så vansinnigt roligt!
  Och Amanda med kaninen, sätt honom i en bärsele och ta en bild, det skulle se jätteskoj ut! Absolut inte elakt menat på något sätt, jag sitter bara och fnittrar för mig själv vid tanken…

 2. Jag kan tänka mig få saker som skulle få min hund (bägge egentligen, men bara den ena är “lätt nog” (32 lbs) för att det ens skulle funka) så olycklig och ilsken som att bli släpad runt på det sättet 🙂

  • fast häromdagen fick han faktiskt åka golfcart så han kanske håller på att bli amerikaniserad…det var inte heller kul men han protesterade mindre än han gör med bilen…

 3. “for maximum bonding time with your pet” – love it!

  Men med det sagt måste jag nog säga att en sådan lösning inte vore helt fel för oss eftersom vi har en kanin som vägrar gå utomhus men jag tror jag ser iaf liiite dummare ut med kaninen i en korg snarare än i en bärsele.

Write A Comment