Igår var vi lediga för att fira 4th of July – Lyx! Varken jag eller Casey har semester så dagar som gårdagen är efterlängtade.

Vi började dagen med en långpromenad i värmen för att trötta ut Nala. Gick sådär…

Vid lunch kom våra vänner kom över, ett par ifrån Norge och ett annat par i från Danmark och vi gick till vår pool som lägligt öppnade igår efter renovering. Jag som “lider” av poolfobi kunde faktiskt doppa mig i början av dagen. Då kändes den fortfarande ren.. ju längre dagen gick desto värre blev det – fy farao vad snuskigt att dela badvatten med 100 fulla, svettiga människor. Det finns inte tillräckligt med klorin på denna jord för att få det att kännas rent.

Vid poolen har vi även ett lounge område med soffor, TV och en massa grillar så vi lagade mat, burgare med sallad. Spenderade hela dagen vid poolen, njöt av fint sällskap, god öl och soligt väder.På kvällen for de andra nissarna till en konsert och Casey och jag gav oss ut på jakt. Vi skulle hitta Creme Bruleé. Vi fick gå till sju restauranger innan vi hittade rätt och där avnjöt vi vinprovning, ostbricka och fantastiskt KÖTT!! yum yum yum.

Som alla andra i USA, så försökte vi klä oss i ´mericas färger. Syns inte så tydligt men klänningen är blå/vitrandig och jag har röda naglar. Så piffigt att jag nästan ville kräkas.


Creme Bruleén var precis så god som vi hade hoppats. Tur för oss. På vägen hem såg vi fyrverkerier och vi gick och la oss, helt utmattade ifrån en underbar dag.

(Börjar det bli en jobbigt perfekt blogg nu? Tycker det varit så mycket gnäll ifrån mig på sista tiden så jag anstränger mig att låta mer pooosiiitiiiiv. Det kommer inte naturligt..)

8 Comments

  1. Underbart firande. Hi hi klart man måste klä sig i red, white and blue på självaste 4th of July. Körde också på den klädselkoden då vi hade partaj här i lördags och firade 4th of July. Förstår hur du känner inför poolen när det blir för mycket folk. Jag hade nog känt likadant. Toppen att creme bryleen motsvarade förväntingarna. Det är himla gott.

  2. Härligt med en ledig dag och feststämning, men jag förstår PRECIS dina tankar om poolen…*yek*

  3. Harligt firande ni hade, vinprovning pa det! 😀 Tycker du ar jattefin och snygg klanning forresten! Lite avundsjuk med egen pool och lounge…Stor kram!

  4. Älskar din blogg just för att du är så brutalt härligt ärlig. Är ingen muntergök själv med ett perfekt liv. Lite skit i vrån är bara bra 🙂

  5. Happy 4th, en aning sent! Vad synd att ha pool-fobi när ni har pool och allt! När man tänker efter är det faktiskt rätt snuskigt… Jag har så många fobier att jag försöker att inte skaffa mig en till 😉

    Ps. Du är supersnygg.

    • Ja, fasiken! Borde arbeta p[ att bli av med den… men det ar ju saaa snuuuuskigt!! Tack damen! Ser fram emot att du kommer ga live pa din blogg!

Write A Comment