Jag vill verkligen blogga, jag saknar er!

..Men jag har inte en minut över om dagarna, nu är det fullt ös medvetslös tills jag åter till Atlanta för jobb den 11 July, sen är det dygnetruntjobb i 7 dagar och sen ska det återgå till normalt. Det måste göra det!

Kan ni inte berätta något kul? Vad gör ni?

Vi kör en kort uppdatering.

 • Här är det strålande sol, vilket i Colorado betyder ca 45 grader och piiina. Utöver det så brinner vi upp här, 9 skogsbränder på gång. tror ca 20.000 personer har evakuerats, hus brinner upp som om man satte eld på tändsticksaskar.
 • I morgon kommer hundtränare tillbaka, nala har gått ifrån ängel till bitch (haha, ordvits!)
 • Idag kommer en svensk trupp på genomresa. Tre stycken svennebananer kommer bo på vårt golv och förhoppningsvis överlever de värmen, igår hade vi 32 grader inomhus.
 • Vi firade midsommar på i en Åländsk-spirit. Så så så roligt! Helt perfekt kväll.
 • En kvinna våldtogs i helgen av en främmande man som smet ett kvarter bort. Inte kul. Kanske ska skaffa mig pepparspray?

Hur fantastisk var er midsommar.. egentligen?

Så här ser en Åländsk midsommarstång ut.. den var så fin! Tills jag tog det här fotot och plötsligt såg det ut som om The Blair Witch hade varit där.. brr.

I Estes Park så firar man Scandinavian Midsummer i två hela dagar. Folkdans, limpor och annat konsthantverk! LYX för en utsvulten svenska. Det är inte moln ni ser i bakgrunden utan röken av en skogsbrand.

Casey sliter lika hårt han med och igår somnade han mitt i en mening. Han är bra på stress.. jag är mindre bra.

15 Comments

 1. Men, VAD jobbar du med? Har aldrig riktigt forstatt det, vad ska du gora i Atlanta?

 2. Jag ska nog strunta i att berätta om min midsommar, tror de e bäst så.. Hoppas du får mer tid till blogg men jag känner att jag måste va sådär tantig och säga “tänk när du var arbetslös och var så deppig, detta måste väl ändå va bättre” Världens typ mysigaste karl verkar du ju ha i alla fall 🙂

  • men du är värd en GRYM midssomar! Du har helt ratt, jag jobbar hellre arslet av mig an ar arbetslos… otacksam ar jag!

 3. Eh, jag hade typ glömt att det var Midsommar tills jag såg alla mina svenska vänners facebook statusar så då styrde jag illa kvickt upp utgång med lite jobbarkompisar. Det slutade med gitarrspel, mängder av öl och en lägereld så det blev ju ganska midsommar-aktigt ändå!

  Hoppas att det finns en fin belöning för dig på andra sidan all jobbstress.

 4. Oj, hoppas du inte stressar ihjäl dig.. Vet att jag frågat innan och jag fattar om du inte vill berätta exakt vad du jobbar med (det skriver inte hag heller ut på bloggen) men inom vilket fält jobbar du? Kram och lycka till med allt!

 5. Glad för din skull att du har rikligt med jobb ändå. Ska bli spännande att ev. höra lite mer om vad jobbet handlar om 🙂

 6. Midsommar på västkusten med regn för vår del men ändå riktigt nice tillsammans med goda vänner. Firade deras tioåriga bröllopsdag ihop på midsommardagen. Stockholm är svalt och blött. Regnigaste och kallaste juni på många år stod det i tidningen idag. Tar gärna emot lite värme från er. Läste också om skogsbränderna i Colorado i DN. Dags att skruva upp AC:n om ni har 32 grader inomhus. Annars jobb. Tar fredagar ledigt under juli. Jag och C satsar på någon resa i höst istället för semester i sommar. Vi flyttar ju sista juli så det är våra sommarplaner. Nu på lördag ska vi ha 4th of July party. Eftersom vi är amrisar till viss del måste vi ju fira vår independece day 🙂
  Kram!

 7. Jag firade midsommar på riktiga Åland med en sån där midsommarstång (fast större och lövad). Sen brygga, grill, bad och jordgubbar med vispgrädde 😀 Helt underbar midsommar var det!

 8. Josses! Fullt os medvetslos, eller? :0) Midsommar firades har i Michigan med 3 andra svenska brudar har i trakten och deras man pa min altan… Mycket trevligt!
  Hoppas ni inte jobbar ihjal er bara…

  Kram

 9. Midsommar var fantastisk… förlåt… 🙂
  Jösses vad du jobbar, vi väntar på dig tills du har mer tid för bloggen såklart!

 10. Vi saknar dig, men den som väntar på något gott…

  Stackare där. Du m¨åste försöka ta det lite lugnt.

  Här hemma lunkar det på som vanligt. Jag är ju anmäld till crossfit tävling och känner att jag måste ge mitt allt på träningen. Redan nervös haha

 11. Hoppas att skogsbränderna inte når till er och snart är du iaf färdig på jobbet, alltid skönt att ha en deadline att se frame emot

 12. Min midsommar spenderades med min A och med min familj i familjens sommarstuga. Strålande sol och varmt i luften, mycket och god mat, lite badande. I övrigt planeras bröllop och snart är vi framme till dagen D. Jobbar i sommar så bröllopskassan kan drygas ut. Festhäftet känner jag är from hell, så vi lejjer bort det till ett tryckeri = slipper vara bridezillig, annars funderar vi på vad vi ska ha som första dans. Imorgon ska vi träffa prästen och lära oss hur vi ska gå och stå etc 🙂

 13. Mhmmm… Vill du veta hur fantastisk min midsommar verkligen var?
  Fredagen var en sådan där sällsynt dag då jag bara träffade snälla, vänliga människor hela dagen, trots att jag var i Sevilla (undantaget var förstås killen i copisterían, ingen rolig typ). På kvällen överraskades jag av min sambo med en trolleriföreställning på ett tak bredvid katedralen. Han har lurat på den där överraskningen lääänge utan att säga något! Mer än att en överraskning väntade på mig!
  http://casaannika.blogspot.com.es/2012/06/overraskningen.html

  Midsommardagen åkte vi till havet för att få lite svalka, en underbar helg blev det. På lördagsnatten brann eldar längs hela strandremsan för att fira San Juán. Eldarna ska man hoppa över för att lämna svårigheter och sorger bakom sig och börja om på nytt.
  http://casaannika.blogspot.com.es/2012/06/eldarna-pa-stranden.html

  Får du någon semester? Du måste ju vila lite! Låter som om Casey behöver det också…

Write A Comment