I morse vaknade jag på värsta tänkbara sätt, Casey öppnade ögonen och sa att han skulle träna.. uh! Om han tränar på en söndag så måste jag också träna annars blir det ojämt och Casey vinner ära och muckler. Inte OK. Så jag gick och tränade och det visade sig vara ett bra beslut trots allt. Nytt person rekord på Power Cleans! Yeeah.

Efter det åkte vi till Boulder och hikade. Vi spenderade alla våra matpengar denna månad på utrustning. Två jackor, två hiking ryggsäckar, en ryggsäck för Nala, hiking boots och en Camelbak. Nu är vi panka och har inte råd med maaaat. Sånt är livet för en Coloradian. Casey ville gå in sina nya skor och sin rygga, jag vägrade ta min ryggsäck med mig eftersom Nala nu kan bära allt jag behöver. Bra köp med andra ord.

På berget hittade vi en herrlös hund (senare när vi mötte upp ägaren så visade det sig att deras katt även sprungit bort.. kanske borde behållit hunden) …och en herrlös kvinna. Hon hade fått en livskris och sålt allt hon ägde och nu bilade hon sig igenom USA… i cirklar. Häftig, speciellt tjej. Undrar vad som händer när pengarna tar slut. Hon var som en kvinnlig version av Into The Wild och jag hoppas på ett lyckligare slut för henne.

Nu sitter jag och förbereder morgondagen. Kom precis på att Casey och jag firar två år som gifta idag. Inte officiellt då utan vårt shoot-gun wedding. Grattis till oss! Eftersom jag kom på det här nu är vi princip lika kassa men jag tänker att det här kan vara ett bra kort att spara till senare. “You forgot both my birthday and our wedding day – you owe me XXX”

Så kanske man inte beter sig i ett perfekt förhållande men vi håller poäng. Den som har flest minuspoäng hamnar på The Shitlist. Är man på shitlist så får man arbeta sig upp och skärpa till sig. Typ gult kort. (Oh fotbollsreferens!) Det fungerar väldigt bra, inte så att vi sitter ner och faktiskt skriver ner poäng, utan mer att man passar sig så man inte får strike outs (Oh baseballreferens! Den ni!) vi kommer nog fortsätta med vår poänghållning tills vi får riktiga problem att bråka om.

Nu måste jag sova. Signade upp mig för en 5.30 WOD i morgon. WHY??!

Nala med nya ryggsäcken. Underbart!

19 Comments

 1. JAAAA!!! HIKING! Väska till hunden is THE SHIT! Du vet väl att du utan problem kan fylla den till 2/3 av hennes vikt? (= smidigt med STOR hund!)
  #jagvillocksåboicolorado

 2. Hej! Min kille och jag ska till Colorado i sommar så jag skulle gärna ta del av dina bästa hiking-tips! Vart ska vi hika? Vi kommer att bo i Breckenridge, men det kanske inte är så stora avstånd eller? Bare in mid att vi är hiking rookies…
  Hälsa Emeli att jag saknar hennes blogg. Men jag hittade ju din istället! 🙂

  • Oh vad ni kommer ha det bra! Ni åker till den bästa staten! Jag skulle (beroende på hur känsliga ni är för höga höjder, läs på om high altitude sickness) försöka bestiga någon 14er. Ni kommer ju bo bland bergen så det finns massa olika trails där, jag har hört att Hanging Lakes ska vara ett av de bästa och vi ska försöka ta oss dit i helgen så jag uppdaterar sen!

 3. Snygga abs! Har du alltid varit i form så att säga?
  Underbar natur ni har! Varför har inte Svea mer sådant?

  • Tackar. Nej jag har sedan jag blev friskförklarad tränat men inte så mycket som jag gör nu. periodare

 4. Vilken trevlig helg det är så gulligt med Nalas ryggsäck påminner om våran gamla hund Putte vi försökte med en liknande men han vill inte alls men han körde gärna pulka med yngsta dottern i
  Kram

 5. Ha ha vad ni är roliga! Skulle jag ens andas om liknande lista här i hushållet tror jag grälet skulle hänga i luften rätt fort så det blir nog till att avstå, men kul idé likafullt! 😉

 6. Hej!
  Grymt kul att trilla in på din blogg. Jag flyttar själv till San Francisco i sommar med min blivande man och det är härligt att bli taggad och inspirerad inför flytten!

  Kika gärna in på min nya blogg där jag tänkte blogga om livet in utlandet.
  http://www.lifeonfillmore.com

  Ha det gott!

 7. Hmh, Into the wild ja, såg den för något år sedan och har inte hämtat mig än. Vilket jävla slut!
  Bra köp, den där hundryggsäcken, fantastisk idé.

 8. alltså åh, känner mig så kluven, för vill egentligen inte säga “snygg kropp” osv för EGENTLIGEN handlar det ju inte om hur man ser ut, eller ja.. jag vill inte att någon ska värderas utifrån sin kropp (blabalbla PK-skit osv).
  men du är så jävla snygg, blir så sjukt imponerad av din kropp och jag tycker ändå att jag kan säga det eftersom att du verkar ha en sund inställning till träning/hälsa och eftersom du faktiskt slitit för den kroppen.
  så jag hoppas du inte misstolkar den här kommentaren, varken åt “jag är bara min kropp” eller åt “typiskt jante att inte få flasha sin snygga kropp”-hållet för jag menar verkligen bara väl.
  gillar liksom din blogg av just den anledningen, att du verkar ha en bra inställning till hälsa och din egna kropp, och att du vill bli starkare, inte smalare. heja dig!

  • Haha jag tänker som du gör! Svårt att ge komplimanger ibland fast jag verkligen vill med all välmening! Jag hoppas att jag har en sund inställning.. den är inte skriven i sten iallfall 🙂

 9. Hurra!! Grattis till er! Bomullsbröllopsdag andra året va?! Då behöver det ju inte bli så dyr present:) stora kramar till er båda!!

 10. Dina magrutor alltså, DÖÖÖÖR!

  Era hikes ser så himla underbara ut, och smart drag att låta Nala bära! 🙂

  Grattis till två år som married!

Write A Comment