Jag fick ett paket idag och det hade världens bästa innehåll. För jag är shallow och blind. 

En görsnygg scotchgrain Mulberry väska. ohherregudvadjagälskarMulberry och inuti väskan låg två par glasögon! (Glasögonen var iofs ingen överraskning utan bara väldigt väldigt efterlängtade) Ett par slipade Rayban solbrillor ett par Rayban glasögon. Det är UNDERBART att kunna se igen och helt fantastiskt att kunna ha solglasögon och inte då offra synen. Vilken lyx! Jag har känt mig som Alice i Underlandet idag. “Casey, can you see… there is leafs on the trees.. And I can see the grass!”

Tack mamma!!

Jag är BITTER att min ögon har gått tillbaka efter min lasic operation, men så är det och jag kommer fortsätta vara bitter så länge jag inte ser perfekt. Kasst kasst kasst. Jag vill ringa Sveeeerker!

16 Comments

 1. Jag har precis varit och gjort koll för ev laserop. Vet dock inte riktigt hur jag ska göra. Har precis köpt glasögon, brukar inte använda dem i vanliga fall. Har dock inte hört om någon tidigare som varit missnöjd med op. Men tydligen finns de. Men, det är ju mkt pengar och jag har inge bråttom.

 2. Brad har gjort Lasic 2 ganger – Den forsta holl bara i 2 ar eller sa – han fick faktiskt sin andra pa garanti sa kolla det, du kanske kan fa en ny operation gratis 🙂 Snygga brillor i vilket fall som helst :D:D

  • Jisses! Nope de kollade och sa att ajg hade för bra syn för att korrigeras och nu när synen är “tillräckligt dålig” har garantin gått ut..

 3. Snygga brillor! Passar dig perfekt. C har också slipade solglasögon som han bara älskar. Jag kör ju med linser i princip hela tiden så jag känner inte att jag behöver några slipade solglasögon. Synd att din syn har gått tillbaka efter operationen. jag var ett tag inne på att själv göra en sådan men min syn stabiliserades inte på flera år och sedan kändes det inte lika aktuellt. Nu är jag så van vid linser och de funkar riktigt bra.
  Kram!

 4. Jag har också fått försämrad syn efter en laseroperation. Den var inte för att förbättra synen utan för att rädda den, men ingen sa något om att synen kunde försämras så (avskyr morgnar när jag inte ens kan läsa en jävla text!). Jag antar att du precis som jag ser sämre i mörkret nu också, och att solljus (eller vanligt dagsljus) är svårt för ögonen (jävla tortyr!). Jag har inte skaffat nya glasögon eftersom jag behöver en ny ögonbehandling (som går ut på att sticka tre sprutor i varje öga med en månads mellanrum, i vaket tillstånd, vad sägs om det?). Förmodligen förändras synen efter den också. Men nu har mina slipade solglasögon sköljts bort av en våg och min svärmor har övertalat mig att skaffa nya! (“Det går inte att vara utan solglasögon i Sevilla. Omöjligt. Jag betalar hälften.” 🙂 Så nu katten blir det nya både sol och vanliga! Hurra! Det är värt det, även om jag bara kan ha dem i ett år!
  Vad jag ville ha sagt? Att jag förstår precis hur glad du är över paketet!

 5. Snygga! Jag vill också ha slipade solbriller, hatar att behöva välja på sommaren. Och linser har jag INTE, har bara fått problem med ögonen av linser.

 6. Sjukt snygga glasögon!! Jag har typ likadana solisar, de är inte Rayban men de är samma pilotform samt guldbågar. Älskar dem.

 7. Härligt! Jag lever fortfarade i förnekelse. Jag har bara glasögon på jobb, bio, vid läsning etc när jag egentligen behöver det jämt…. Men helgerna blir ofta glasögonfria iaf. Så inga löv och inget gräs för mig… 🙂 Vad dåligt att synen gick tillbaka på dig! De säger ju att man ska ha haft oförändrad syn i fem år innan man gör op, var det så för sig med? Man måste ju kunna få det igen eller ngt om det inte funkar? Eller går det inte att göra två ggr?

Write A Comment