20120509-233224.jpg

1. Fel adress
2. Fel förnamn på Casey.. Han heter Andrew
3. Mr and Mrs CASEY Geiger. Det retar mig knäpp att jag är en fru och därför inte nämns vid namn. Bihang, extradel, något vid sidanfuckingav.

26 Comments

 1. Haha, kan du inte göra ett inlägg om vad Casey heter egentligen? Vet att du tagit upp det för längesedan, men det är lite förvirrande. Varför kallas han Casey om han heter Andrew? 😀

 2. Håller med! Jag blir sablarns irriterad på Mr&Mrs Christopher Teig. Just för att JAG är min egen person, inte någon annans ägodel.

  • Hehe, jag skickade efter förtryckta klisterlappar med vår adress och så Mrs och Mr Hanna Lans. Jag använde dem att sätta som avsändare till alla som skickat brev och presenter till honom och mig under Mr och Mrs Mannens Namn. Det tyckte i-n-t-e mannen om …

 3. Haha jag tror jag pa nat form var Curtis Zimmerman + dependant.. Det e ocksa sa der lagom kul.. Alla militergrejer sa e jag hans dependant.. Nope, ingen independent tjej her inte.. jag e tydligen helt beroende av honom..

 4. Haha, igår fick jag ett brev till mig såhär:
  “Mitt förnamn” “Mitt efternamn”
  c/o “Min mans förnamn” “Min mans efternamn”
  I Sverige 2012. Min man tyckte det var oerhört festligt, jag fattar inte grejen (det var ett extrakort till ett Mastercard han beställt).

 5. Åh jag skulle också reta mig på det! Här kan jag irritera mig på att de envisas med att kalla mig Frau och fel efternamn för att de antar att vi är gifta. Det är vi inte så jag vill gärna ha mitt eget =)

 6. Det är så dom tycker det ska vara här bara…helt absurdt och ännu ett tecken pa dom ar fast I 1954 här borta – men har dom nån form av etikett och uppfostran här, så ar det sa man ska skriva! Irriterande – Ja visst! 🙂 elakt eller menat som något negativt – nej! 😀

  • nej det är med artighet och välmening man skriver så – absolut! men det reeeetar mig ändå

   • Mig med men…man får välja sina irritationsmoment väl – då dom är så måååånga :D:D:D:D:D

 7. Vilken tur att mitt tilltalsnamn är mitt första namn 🙂
  Är det inte Mr and Mrs som man strävar efter när man gifter sig? Fast det hade väl räckt med Mr and Mrs efternamn …..
  Ja hur många namn har din Mr egentligen?

  • Ja men det som stör mig är att det är Mr and Mrs CASEY Geiger. Varför tilltalas han med förnamn och inte jag?

 8. Äh finns så mycket värre saker att störa sig på här borta tycker jag, det är ju faktiskt etikett att skriva så här, inte fel namn då kanske men Mr & Mrs och dylikt! Man får ju liksom ta seden dit man kommer!! Det är ju oartigt att inte skriva det för dom här borta till och med!! Jag stör mig mer på att myndigheterna här vägrar använda mitt riktiga namn, bara för det står som nummer två i passet! Jag heter fan inte Ewa!!!!!!!!!! 😀 Har fått lära mig att skriva Ewa när jag signerar saker, det har jag aldrig skrivit förut – så ser helt mongo ut ihop med min invanda underskrift 😀

 9. Gissa hur mycket det retar mig som är Dr. Eget Efternamn när vi får brev adresserade till Dr. and Mrs. Min Mans Efternamn. Jag jobbade fan 10 år för den titeln och har inte lust att reduceras till Mrs. Plus att breven kommer från släkt som borde veta – eftersom dom ser det på VÅRA kort och brev – att jag aldrig bytte efternamn.

 10. Här i USA är det ju lite mer “så man gör” och även om det stör mig till exsem så stör det mig ÄNNU mer när det händer i Sverige.

  Innan jag och maken var gifta så fick vi en inbjudan till ett bröllop där det stod Familjen X XX. Nämen hallå!!! Var det så svårt att skriva två namn eller!!! Dessutom bestod vår “familj” bara av oss två, inga kids.

  Det där med vilket förnamn de väljer är också lite kul, jag heter Charlotte i andra namn plus att jag har dubbla efternamn..därför blir det väldans tokigt när de skickar till mig och väljer mitt första förnamn och första efternamn..det är liksom mitt alterego..

 11. Mannen med de många namnen – int ekonstigt att det blir fel.
  Det är otroligt irriterande när de gör så deär. Herr och fru… vadå mannens förnamn?! De skulle knappast skriva fru och herr Linnéa Geiger, eller hur? Vilket skulle vara lika irriterande om det hände. Varförr inte bara skriva ut bådas namn, eller strunta i förnamnen och skriva efternamnet/efternamnen?

 12. Fick mig även att tänka på min farmors gravsten. Hennes man hade tydligen ordnat allt med gravsten innan han tog livet av sig och lämnade alla sina hemliga skulder till min farmor, så när min farmor dog 10 år senare så stod endast hans namn på stenen samt ‘Fru’. Som tur var rättade min pappa till det och såg till att min farmors namn stod på stenen också. Så som din mormor skrev, det händer i Sverige med tyvärr.

 13. Dessvärre är det ganska vanligt i vissa sammanhang att Herr och fru xxx
  inbjuds till något även hemma i Sverige. Det känns förnedrande att inte ha ett eget namn. tom på grav stenar hittar man att här vilar xxx och hans hustru.
  Vi kan i allafall glädja oss åt att det blit bättre och bättre
  Kram

Write A Comment