Förra helgen var Casey och jag på dinner mystery. En bordsgäst dog och vi skulle med hjälp av ledtrådar lista ut vem av gästerna som var mördaren. Det var mycket roligare än vad jag trodde att det skulle vara. Men det slogs med hästlängder igår, vi var tillsammans med Emeli och Scott på CASA BONITA! En restaurang på crack! Spelgruvor, spökgrottor, klippdykare. Allt är så klyschigt och så hemskt att det är perfekt! Sämst av allt är maten, det är kattmat so serveras, men det kallas mexican. Hade jag varit mexare hade jag varit pissed off. Det är som att kalla köttbullarna på IKEA för svenska köttbullar. Ta bort landskoden innan! I allafall, har ni inte sett South Park avsnittet om Casa Bonita så måste ni göra det. Precis så är det!

Dessutom var det 20 grader varmt igår, sommar. Underbart. Vi började lördagen med Angie på CrossFiten och jag kan inte röra mig idag. Casey, olycksfågeln, spräckte ögonbrynet. Sofie köpte mig en Magnum glass och det var helgens bästa. Just nu sitter jag och letar efter recept, förra veckan vara katastrof. Hoppade över lunch fem dagar i sträck och träningen led såklart. Inte bra. Dessutom måste jag ringa Casey och be om ursäkt, jag var grinig i morse. Det är återkommande på just helger.

Ni som undrade hur lång jag var kan ju försöka lista ut det här… typ lika hög som 17-18 tegelstenar.

 

Write A Comment