Min vän Jessica berättade att hon hade hittat mig på Pinterest häromdagen! Efter lite letande så hittade jag fotot. Ha, mitt one click fame. 

Det roligaste är ju att folk verkar tro att det är en tattoo och inte en skugga… aaah ha ha ha


Ok enough… Men det var kul!

7 Comments

  1. Way cool!! I can’t believe that you found yourself on pinterest! What awesome comments. It IS a beautiful photo!

  2. Hej! Började fundera på det här med vilodagar som “alla” tjatar om att är så viktigt hela tiden. Men nu i utmaningen gör man ju vissa muskler ALLA dagar…men det är bara bra ändå då alltså eller? 🙂

  3. Sofie Westermark Reply

    De är ett så vackert foto! Underbart, så där så man vill gifta sig själv;-) Klart man ser att de är en skugga, en otrolig vacker skugga!:-)

  4. Håller med om att fotot, klänningen och allt är så himla fint att det känns självklart att du hamnade på Pinterest. Men jag fattar inte riktigt hur så många kan tro att det är en tatoo. Jag tycker att det är självklart att det är skuggan. Men som sagt ett otroligt fint och häftigt foto.
    Kram!

Write A Comment