Tidigare har vi gjort the 100 day Ab Challenge (fy fan vad bra det var, har aldrig haft sådan snygg mage) Sedan hade vi armhävningar och squats – jag tyckte själv att den var trist men visst gav den resultat!

Den här gången kommer det vara i samma stuk men lite tyngre. Man måste ha lite själv disciplin och lite vilja för att träna. Du behöver däremot inte vara vältränad för att börja! Det räcker med att du har en vilja att göra något och att bli starkare, saknar du motivationen så anmäl dig så fixar vi resten ihop! Jag får dra mig själv till att träna varje dag och kan slå hål på VARJE ursäkt till varför man inte ska träna.

Så något av det värsta/bästa jag vet är burpees.. man blir så trött men samtidigt så stark!

Burpees is by far den bästa kroppstyngs övningen man kan göra hemma. Gör man den rätt så tränar du nästan varenda muskel i kroppen och även cardio och uthållighet! Din överkropp, dina ben, din butt, dina abs, dina axlar och din mage kommer du alla att använda och du kommer märka en stor skillnad från före och efter denna utmaning om du fullföljer den.

Om vi bryter ner EN ENDA burpee så gör du allt detta: En squat, planka, armhävning och sedan en jump squat – inte illa. Du ska försöka göra dem snabbt och smidigt – med rätt from så klart. Satsa på att göra 20-30 på en minut. Tänk hög puls och high intensity!

Titta på DENNA video som visa hur man kan göra olika burpees beroende på hur stark man är. Allt går att modifieras!

Så utmaningen är som följer:

80 DAGAR AV BURPEES och situps

Varje dag så ska du göra burpees – i åttio dagar. Vi kommer att öka repetitionerna med en burpee per dag och vi börjar med 20! (det är för lätt annars – det ska vara tungt direkt!) Så på dag 80 kommer vi göra 100 burpees i följd.

Regler:

 1. Använd rätt form – är du osäker så googla och kolla på YouTube. Modifiera så mycket du behöver för att klara av att göra i bra form.
 2. Du väljer själv om du vill göra alla burpees på en gång eller om du delar upp det till olika tillfällen över dagen.
 3. Om du missar att göra dina dagliga burpees så måste du ta igen dem vid senare tillfälle. (det blir snabbt jobbigt, så försök att inte hoppa över dagar)
 4. Om du inte börjar den här utmaningen när den officiellt startar den 7 feb kan du alltid ”köpa in dig” genom att göra så många burpees som du ligger efter med sedan starten.
 5. Gör du burpees i din vanliga träning så kan du räkna in dem om du vill.
 6. Ha roligt!

Men bara burpees kommer bli tradigt. Så vi gör situps också.

Samma som 100 day ab challange. Ett set är en situp och en russian twist till höger och vänster – lika många reps som burpees. Så idag gör vi 20 burpees och 20 situps plus 20 russian twist åt vardera håll.

Såg ni att jag skrev idag ovan? Jag vet! Vi skulle ju börja på måndag men jag blir såå sugen att bara slänga mig ner på marken och göra en hög med burpees nu på en gång så vi börjar IDAG! NU! Kööööör!

Tillsist: Om man inte går all in utan bara halvgör något så är det så lätt att sluta. Man är dömd att misslyckas när man går in i något halvhjärtat så gör inte det. Bestämmer att det här ska göras, så kommer du att genom föra det. Fullföljer du det inte… så har soffan en större makt över dig än vad du har över den… tråkigt för dig. Kom bara ihåg att vi kommer springa om dig i zombie apocalypsen..

Vi har en tjej i vår CrossFit box som gör burprees och hon är gravid i sjunde månaden. Varenda kotte kan göra det här så länge man inte är skadad sedan innan.

Är du med? Lämna en kommentar med namn (gärna en kort press av dig själv) och hemsida om du har det, så länkas du!

140 Comments

 1. Pingback: Utmaningen so far: Vecka 6 » Mikaela - in the world

 2. Pingback: Utmaningen so far – Vecka 9 » Mikaela - in the world

 3. Pingback: Utmaningen so far: Vecka 8 » Mikaela - in the world

 4. Pingback: Träningsmutor? » Mikaela - in the world

 5. Pingback: Utmaningen so far: Vecka 7 » Mikaela - in the world

 6. Jag är också med!! Dock lite sent vid det här laget. Fick tips av en FB-kompis som är med i din utmaning och blev själv sugen. Hinner jag ännu? Vet dock inte om jag ska börja från dag 1 imorgon eller försöka mig på att hinna ifatt??

 7. Det där är ingen snygg mage. Det där är en mage som tillhör en anorektiker, med revbenen utstickandes. Du borde snarare lägga på några kilon. Att ingen annan ser det är bortom min fattning.

  • Nej det är inte revben.. det är mina sneda muskler som ligger PÅ revbenen. (Syns bara när jag spänner magen nämligen) Du ser även att jag står snett vilket gör att det syns mer. Det är skillnad och det är synd att du inte ser skillnaden på en FULLT frisk och hälsosam kropp mot en anorektiker.

   • Självförnekelse är som sagt ett av kännetecknena på en anorektiker. Vad har du i BMI? Skulle tippa på att den ligger på ca 17.

    • Hur kan du tippa på det? Vet du hur lång jag är eller hur min röv ser ut? Att skylla på självförnekelse är ett lätt sätt att blåsa hål på någons kommentarer och tillåter ingen diskussion alls.

 8. Men det var väl själva… Okej, jag är på!

  Mirijam, 32 år, jobbar hemifrån och tänker att det blir ett perfekt hemmakomplement. Jädrigt trångt här eftersom vi precis håller på att flytta, men sen blir det gott om plats. Och jag vägrar ligga efter redan från start, så jag ska göra… ehhhh… sextiotre (?) stycken i dag. Fast i omgångar då. Börjar nu!

  (vaffan har jag gett mig in på?)

 9. Vi är med! Jag heter Lisa och har tjatat med Rebecca och Oscar på detta. Jag har aldrig i mitt liv gjort en burpee förrän nu, men hade hört ryktas om dem… dreadful things! Orkade inte göra alla 63 idag men kommer ta igen de som återstår i veckan. Men 63 situps med russian twist är gjorda! 6-pack here we come!

 10. Jenny & Fredrik Reply

  har försökt kommentera nu två gånger men de syns inte? inte för mig iaf. men provar igen!
  jag (23) och min sambo (27) är med! har varit lata men nu är det dags att komma igång igen!
  Nu kör vi! 😀

 11. Jenny & Fredrik Reply

  Jag & min sambo är med!
  Vi har varit lata hur länge som helst men vi har just börjat träna igen och jag har börjat på xtravaganza så dethär blir en skitkul utmaning, men fyfan vad jobbigt!!!
  Nu kör vi 😀

 12. Hej jag vill vara med! Skönt att inte hamna allt för mycket efter 🙂

  Michelle, 18 år, Stockholm. Min sport är triathlon! Annars är det resor som är min stora passion. Den här utmaningen ska bli rikitgt kul att göra!

 13. Kan du inte skriva nån slags liten guide över situpsen? Jag fattar ingenting om russian och twist och tjosanhejsan.

 14. Pingback: Burpees » Joannas.se

 15. Jag är med!! Precis vad jag behövde detta, att man gör det “tillsammans”! 🙂 KUL! Tur att jag råkade hitta hit idag (via Olgas blogg) så jag inte blev allt för mycket efter..nu har jag redan tagit in det jag missat så nu jävlar! 🙂 Är 27 år, hemma med min dotter på dagarna och tycker att jag måste ta tillvara tiden nu när jag inte jobbar. HAR ju faktiskt tid att träna!! Undrar dock om russian twist..20 åt varje sida..40 st då alltså? Så jag inte maskar undan omedvetet 😛 TACK för utmaningen! Kändes redan bra i magen efter första seten!

 16. Jag är på! Med start imorgon?! Såg ju denna idag.. Då blir det dubbelt upp.

  Jag då.. Älskar träna men behöver något mer för att det ska bli roligt! Blir 26 år om en månad och ska springa min första halvmara i maj! Nu jävlar är det dags att bli spänstig och leva livet ännu mer! 😀

  • oh vilken härlig attityd, jag ska också leva livet mer… när jag är klar med burpsen

 17. Jag är på!

  Emilia, 21 år, jag har blivit så hemskt lat den senaste tiden så jag behöver en spark i rumpan.

 18. Åh! Jag vill ju också! Jag tror jag kör en egen utmaning bara för mig själv när jag får börja träna igen (sisådär i slutet av april). Och då börjar jag kanske på en burpee om dan…

 19. Jag är med!! Rn sån här utmaning är ju precis vad jag behöver! =D Första gången jag kör burpees också, kommer nog gå så där bra i början, men efter dom här 80 dagarna kommer jag ju kunna göra dom i sömnen! 😉

  17årig tjej, gillar och träna med latheten har tagit över på senare dagar, men de är de slut på nu, tack vare din utmaning! 😀 Drömmer om att en vacker dag ha ett 6-pack på magen. Eller vadå drömmer, jag SKA ha ett 6-pack på magen en vacker dag!

 20. Jag är på!
  Börjar idag så jag får väl göra 20+21…

  Jisses!

 21. Jag är nog ett lost cause, jag gjorde TIO burpees idag, och det tog typ två minuter. Eeeh. Jag har inga muskler! Får man vara med ändå? Och situps är jag skitdålig på! Men jag är ju lite sugen ändå… Jag är nog med fast på mitt eget hörn, inte offentligt! 😀

  • Men jaaa, du måste vara med! Det känns stort att du är med för jag älskar din blogg (men vågar inte alltid läsa den). Du är offentlig!

   • Åh men gulle! Vågar inte alltid läsa den? Öh? För att jag är en sån hemsk morsa? 😉 För att jag skriver om slakt och sånt? (fast det gör jag ju inte riktigt.) Okej. Jag är med. Men jag delar nog upp det med tanke på hur segt det gick att göra tio i går…

 22. Jag halkade in här via http://aliceaugusta.shapemeup.se/. Jag har aldrig gjort en burpee i hela mitt liv och tänkte först “aldrig i livet” när jag läste detta. Sen när jag såg hur många som har signat upp så tänkte jag “vafan, okej då!”. Så jag är med!

 23. Men.. försvann min komen tar?? Ser den inte =(

  Hur som helst, Jag natar Utmaningen !! =D

  En förslappad mamma som verkligen Måste komma igång emd träning.. och dett verkar ju perfekt =P

 24. Pingback: Linnéas Challenge dag 1-2 | En annan Jessica

 25. Okejokej don’t take my advice – fasiken hur ska jag nu göra burpees på golvet utan att bli blåslagen? hmhmm det får blir byxor til uniformen i 80dagar dådå. Men okej, jag är på. Börjar idag dock eftersom jag läste det idag och har redan gjort mina 20 av everything 😀 Hum eftersom jag är lat av mig kan vi inte typ öka en varje vecka? 😛

  Kringlan it’s my name har tränat crossfit för länge för att kunna säga “det där kan jag inte göra” – känner mig som en nybörjare varje dag på passen och behöver få en jävla anamma i mig nu. Fick några sambokilon när jag hade en sambo i 3månader. Dom ska bort – svårt att ta bort extrakilon som kom till genom bra mat…Men oh well vi kör på ändå. Det är mig ni kommer att få höra “herregud är vi på det nu? jag som trodde vi var längre bak/fram” <–förvirrad som en dromedar that's me 😀

 26. Jag. Är. På. Och rädd som tusan, men va fan! Detta SKA gå! Tänker meddela världen via bloggen också så att det inte blir nåt fusk från min sida. Kör igång med 41 stycken nu dådå! Heja mig!

 27. I’m in!!

  Jag har läst din blogg i “tysthet” ungefär sen armutmaningen, men nu vill jag vara med på riktigt! Jag är 19 och bor för tillfället i Österrike, men längtar ofta “hem” till USA där jag bodde i två år och även tog studenten. Första året gick jag upp en massa i vikt och även om det mesta är borta så finns det en hel del utrymme för förbättring 🙂

 28. Hej! Låter som en jättebra utmaning. Tänkte höra med dig om vad du tror ang att göra dessa när man nyligen fött barn? Man har ju inte stabiliteten i och runt magen riktigt. Jag skulle annars jättegärna vara med och köra dessa men jag kör olika varianter på plankan istället för situps då jag blivit rekommenderad det för att inte få delade magmuskler.

  Men jag är på och ska köra igång med 41 st idag!
  Kram

  • Hur nyligen är nyligen? Burpees innehåller ju nämligen hopp (vilket du självklart kan ta bort) och annars är det plankan och armhävning som gäller, tyvärr vågar jag inte råda dig till något.. kolla med din barnmorska eller kanske på Olgas blogg?

 29. Pingback: Antar utmaningen!!! « gimzan

 30. Du är bäst, Linnea! Jag är på! Helt seriöst så tycker jag du borde bli personlig tränare, tror faktiskt du skulle passa grymt bra som det. Du är riktigt pepp!

  Anna, 25 år, dalkulla men bor i Sthlm. Jobbar med försäkringshjälp i utlandey. Är riktigt otränad, men har så länge velat komma igång. Ser detta som början på något nytt och fantastiskt!

  • Du kan vara bäst. Jag skulle gärna vara det, om det inte var så att jag sög på teknik och är svagare än nybörjarna på CrossFiten. True statement. Kul att du är med!

 31. Åh vilken härlig utmaning!!
  Ligger hemma förkyld och bara längtar att bli frisk och komma igenmed träningen (Som legat ner mer eller mindre sen jag blev gravid för sisådär 3 år sen.. =S
  NU MÅSTE JAG KOMMA IGÅNG!!!!!
  OCh detta verkar vara en peppande rolig utmaning – som man kan göra Hemma dessutom – perfekt!! =)

  Jag väntar dock tills jag är frisk och får köra några straffrundor då.. ; )

 32. Pingback: En ny utmaning | Elsklingen

 33. Ok…min kompis Anna i Truckee berättade om det här (och din blogg). Jag är på! Börjar i morgon!

  Jag är en stay at home mamma till lilla Amelia 11 månader. Har några kilon kvar att gå ner till pre-pregnancy vikt. 🙂

 34. Kul utmaning och initiativ 🙂

  Jag är på!
  Kör mest jogg/styrkträning/pilates. Men ju snabbare man kan få ett sexpack destå bättre 🙂 Detta blir perfekt!

 35. Du… den här känner jag faktiskt FÖR!! Nästan så att det känns KUL!! (ja, jag sa kul…) Bor för tillfället på hotell med gigantisk spegel i badrummet och bilden av mig själv när jag klev ur duschen var mindre smickrande… Nu FAN! Jag är PÅ!

  Bor utanför Philadelphia och jobbar inom Vidkraftsbranschen men undervisar även lite dans på kvällarna (dans älskar jag). Har nyöppnat min lilla webshop och hoppas på en good outcome.

  Min blogg http://misspkm.blogspot.com

  xoxox Lycka till ALLA och den här gången ska jag fasen LYCKAS. JAG MÅSTE! Linnéa – lovar att du skriker på mig om jag inte gör detta!!!

 36. Jag är också klar för idag! Skönt 🙂 (gillar inte burpees ännu, men de blir nog roligare när man får in det lite snyggare!)

  • nej… det är bara att inse att det kommer vara 80 dagar av hat… burpees suck! Men man blir snygg

 37. Pingback: Strong is the new skinny.. | Malin Karlsson @ Spotlife

 38. Anna i Truckee Reply

  Japp, jag är med! 37 årig tvåbarnsmamma, ssk på akuten. Fd elitskidåkare som behöver komma i form igen! Kul, nu kör vi!

 39. 🙂 jag fick med min väninna Lotta också. Vi är båda klara med dagens.

 40. Jag är med! Är så sjukt otränad så detta kommer ju ta död på mig, men jag kör ändå! 🙂

 41. Sweet, I’m in!! Tyskland är ett U-Land vad gäller träning och jag behöver en spark där bak – perfekt! Jag har gjort mina Burpees + situps + twists för idag så nu är det bed time så jag orkar göra 21 av varje imorn bitti =) TACK Linnea!

 42. Då var jag officiellt med i denna utmaningen. Tänkte på det, jag modifierade burps på knä och körde 5 av varje * 4, det är okej att börja så? Men jag är lite osäker på russian twist, det känns, men tycker det känns i hela magen (?)…
  NU KÖR VI =)

 43. I’m IN!!! Pepp pepp!

  Tjugosex år gammal träningsälskare som precis kommit igång med träningen efter att ha fött barn för 7 månader sedan! Nothing can stop me now!

 44. Irina, snart 43, mamma, sambo, löperska. Jag är med! Det ska bli kul!

 45. Jag är på! 16 årig tjej som behöver röra mer på sig! Såg att min plastmamma betty var med – jag kan ju inte vara sämre! 😉

 46. Nej men vänta nu, börjar vi idag eller på måndag?? Jag var helt inställd på måndag ju :(:(

 47. Men åkej då! Och bara för att du skrev en sån schysst kommentar på min döda blogg 😉 Jag går i gång med det samma så piggnar jag kanske till så jag sortera räkningar, vilket jag sköt upp genom att gå in här.
  Jag är snart 33 år, psykolog och yogalärare som håller på att starta mitt egna företag, som tror att dygnet har minst 30 timmar och med en liten son på 1 år hemma som inte alltid tycker att sova hela natten är en bra idé.

  • Ursäkta kanske dum fråga; lägger man till en varje dag? Så imorgon är vi på 21?

 48. emma sofie w Reply

  Jag är, som tidigare sagt, på.
  Kommer nog ångra det här något så sinnessjukt mycket emellanåt, men, jag behöver det här, speciellt under pågående skidsäsong. Så, tisdag förmiddag här hos mig, ikväll kör jag igång!

 49. Jag är med, kommer säkert döö men jag behöver en spark i baken för att komma igång.
  Jag är en sjuksköterska med två små barn så hemma träning borde vara min melodi, men tyvärr har soffhäng blivit det. Vilket jag blir trött och tjock av. 🙂

 50. Jag hatar och älskar burpees men tycker inte om så mycket self abuse så att jag skulle utsätta mig att göra burpees i 80 dagar. Never! Jag dör typ efter 40!! Men jag är grymt impad av er som är med i utmaningen. Det räcker för mig att kolla på när min tränare Neal fick i penalty att göra 100 burpees efter att ha slarvat bort nyckeln till BMF-skåpbilen där vi hade alla våra nycklar och tillhörigheter. Ser så jobbigt ut! http://www.youtube.com/watch?v=ELh_K0TF_Ps&feature=share

  • Kom igeeen, du är ju vältränad redan nu så det kommer ju vara lätt! Jag HATAR burpees jag med, men jag ser också att de som har bra form på dem flyyyger igneom dem och det ska ajg få nu. Do iiiittttt

 51. Pingback: Utmaning 80 dagar! | Feel good @ Spotlife

 52. Jag är på! hur kul som helst ju!
  Jag: 26 år, ensamstående mamma, student. Älskar att träna när jag väl kommer igång, som jag äntligen gjort nu! Känner mig aspeppad!

 53. Detta lät ju som en riktigt härlig utmaning! I’m IN!
  Ska försöka uppdatera om detta på min blogg och vara aktiv så kommer det nog gå superbra 😀

 54. JAG ÄR PÅ! Åker dock på miniweekend i helgen så kanske får en sjudundras många att göra nästa vecka 😀

  Malin, 28, bosatt i Spanien, fd gruppträningsinstruktör och ska komma iform igen NU!

 55. jag är gärna med! låter super kul.

  Josefin, 20år och behöver ny energi och är super taggad!

 56. Pingback: Ett foto per dag – dag 5 (daily routine) » Mikaela - in the world

 57. Oj vad det såg jobbigt ut, och oj vad jag behöver bli starkare! Jag är på!

  Jag är: mamma, fru, psykologistudent, dotter, storasyster, lillasyster, löperska, chokladälskare och envis som fan.

  Madde

 58. I’m in, I’m in! (men det har jag ju redan sagt). Tränar mest löpträning så detta är en perfekt kombo. Hatar styrketräning men vill gärna se fit ut i alla fall. Men no pain, no gain. Let’s do it!

  • 20 Burpees och 20 situps done! Jag gjorde ryska vriden för sig med medicinsk boll (20 till varje sida), hoppas det är godkänt!. Men! 20-30 burpees i minuten?! Serious??? Jag klarar typ 10-15 i minuten. You crazy lady!! 🙂

 59. Fy faan! 🙂 Jag avskyr och älskar Burpees på en och samma gång – men de är PRECIS vad jag som skidåkare och skidskytt behöver vara grym på, så JAG ÄR MED! Och jag lär ångra det! Då är det rätt utmaning! hahahaha

 60. Jag är på!! Vad kul!!
  Har precis flyttat till Norge och behöver sysselsätta mig med lite småprojekt!
  Jag är: PhD-student som släpats iväg till Norge pga arbetet. Älskar gymmet men jag glömmer av detta alldeles för ofta vilket gör att det i perioder går riktigt dåligt. Vill vara med för att få en push!

 61. En snabb fråga bara, kan jag dela upp dem under dagen och köra 10’på morgonen och 10 på kvällen eller måste man köra alla på en gång. *nervös*

 62. Jag är med! Har läst om era tidigare utmaningar och det verkar hur kul son helst!
  Elisabeth heter jag fyller 30 till sommaren och har lovat mig själv att jag då ska vara i mitt livs shape 😉 here we go!

 63. Herregud vilken fin mage! Gör du inget annat än att träna? 🙂
  Nej, härinne blir man alltid inspirerad att gå till gymmet. Bra jobbat!

  Kram

 64. jag har en axel/ryggskada som kanske inte kommer vara så samarbetsvillig i det här men samtidigt vet jag att träning är det enda som kan göra mig bättre och nu har fasiken latmasken bitit tillräckligt länge! Så jag är på, kör jag på den lätta varianten så borde det helt klart funka!

 65. Hahah jag kommer hata mig själv för att jag säger det här: MEN JAG ÄR MED! jag är otroligt otränad just nu, soffan har mig i sitt grepp (sambo-sjukan). Men nu är det dags att skaka på fläsket!!

 66. WOHOO!!

  Är så glad att jag kan göra en hands burpees och därför kan vara med trots mongo-hand! 😀

  För er som är intresserade av vem jag är kan ni gå in på http://www.teafortwoplease.wordpress.com och läsa mer. Där står nog allt ni behöver veta förutom det faktum att jag är jääääkligt lat och har jämt tusen ursäkter för att inte göra någon utmaning. Som att vårt golv är för hårt, eller att vi inte har plats, eller att det ser så dumt ut etc etc.
  Men muskler kostar att få fram och det är det värt!

 67. ebba, snart 20. behöver kickstartas i min träning och är sjukt peppad!

 68. Jag är helt klart på även fast burpees är mitt hatmoment!

  Är nyss fyllda 25 år ung, håller på att träna inför En Svensk Tjejklassiker och åker Tjejvasan som start nu den 25:e februari. Jag kommer dra igång utmaningen efter tjejvasan och jobba in mina burpees och situp/russian då all vaken tid nu går åt till jobba, äta och åka skidor.

  Grym utmaning!

 69. Vilken utmaning! Denna vill jag vara med på!
  Har alltid tyckt att burpees varit krångliga att utföra, så nu jäklar ska jag bli bra på dem, och stark! 😉
  Jag är snart 23 år ung, miljöstuderande och jag gillar träning, men just nu är jag inne i en svacka och hoppas att din utmaning kan inspirera mig så att jag får träningslusten tillbaka. NU KÖÖÖR VI!!!

 70. Åh precis vad jag behövde!

  Jag satt igårkväll och behövde en ny träningskick. Något nytt, enkelt att följa och som inte behövde baseras på gym.

  Hamnade på din blogg och har spenderat morgonen till att uppdatera uppdatera och nyfiket fundera på vad det kan vara för kul.

  Och det här låter ju helt perfekt!

  Så – jag är med!

  Men jag undrar kring situpsen; ska det vara en crunch, gå ned, sen rak crunch med russian twist eller är det menat att vara i en och samma rörelse?

  Presentation?

  Utmaningstörstande, träningsälskande 24-åring som just stutfört 30 dagar med fitnessfighten och suktar nu efter fler utmaningar. Med en fullständig hatkärlek till burpees känns detta perfekt. Bloggar på aliceaugusta.se

  • Sådärja! Dagens omgång klar! (+ 45 burpees som del av ett pass i morse) Fick dessutom med sambon. Grannarna under oss lär nog undra vad sjutton det är som dunsar så jävligt häruppe…

 71. You know it!

  Räkna med mig! Vill också sätta igång på en gång och slänga mig ner och göra burpees på jobbet 😉

 72. OK, jag hänger på. Lite modifierat eftersom jag har en korsbandsskada (jag hoppar inte bak till plankan utan kliver dit). Annars är jag på.
  En liten fråga: tänker du situp + russian twist som en rörelse, eller ska man tillbaka ned emellan?
  Jag är: medelålders tant, med enda barnet på väg att flytta till USA, med tråkigt, men välbetalt och statusfyllt, chefsjobb, som jag funderar på att säga upp mig från, och med träning som det största intresset i livet just nu.
  Medelålderskris? Jajamensan.
  Burpees kanske hjälper.

  • Gör det som separata rörelser, ang ditt korsband så var försiktig. Du kan göra en burpee på ett ben!

   • Tack, tack. Prövade 20 i kväll och det gick faktiskt riktigt bra. Kan nog köra på vanliga igen.

 73. Åh jag älskar ju dina utmaningar! Men jag vågar inte hoppa på den här, har ju bebis i magen nu och har fått lite ont här och var så jag måste ta det lugnt ett tag. Men lycka till, dina övningar har gett mig sjukt bra resultat!!

  • tänk på att vara försiktig i plankan, den ger ett starkt tryck över buken som man skall vara försiktig med när man är gravid, läs gärna Olga Rönnbergs blogg för referenser kring detta, hopp vill du vara försiktig med om du börjat få foglossning eftersom ligamenten och leder kan ta stryk.

  • Ohhh det är OK du är med Beeeeeebis! Det gör mig glad varje gång jag kommer på det (korttidsminne)

 74. Du är en galen människa. Jag testate återigen på crossfit, och kan som vanligt inte gå. Jag hoppar den utmaningen du… 😉

Write A Comment