Pic from The Oatmeal Bacon Love

Är ni med fortfarande? Jag tror att det är enkelt att ge upp så här tidigt i utmaningen för det är nästan för lätt. Att lägga sig ner på ett smuligt golv för att göra tre situps och tre twists kanske känns lite onödigt.. men det är det inte för nu börjar vi komma någonstans. Snart är vi uppe på tjugo, sen femtio och för att vi ska orka göra sjuttio situps ena dagen och sedan sjuttioen situps nästa så måste vi börja småskaligt.

Jag är i kapp igen, äntligen! Jag vet att jag har missat några av er som ville vara med och jag har inte lagt till er i listan. Kommentera så ordnar jag det! Vill ni vara med så är det inte heller försent, ni har alltså 153 set att göra innan ni är on track.

Här är ni!

Mamma Britt – marie – go mamma!

Elisabeth

Steve

Anette

Elisabeth J

Anna T

Malin

Morgan

Karin

Sanna

Malin K

Ina

Margoth

Rachael – Caseys brors flickvän! Woot woot!

Annaedback

Feederfriend

Jessicajansson

Sasucaaa

Framtidafrulindskog

Dulcisvita

Knasbubbla

Bagarebengtsson

Imdelicate

Monvoyageamericain

Idagskablidagen

Jessickasvitaharmoni

Sannaengstrom

Seriously-ironic

Withsofia

ibegtodreamanddiffer

Annithecat

Olssonskrypin – denna dam är relativt nyoperarad ifrån ett diskbråck så du tar det väldigt lugnt på de övningar du skall göra som substitut!

Swedishfreak – bloggtips!

Annaedback

Triana

Beingsofie

Joolson

Netonnet

Teafortwoplease

Trattoria – bloggtips!

Hemligbulle – födde barn i maj och därför gör hon plankan 2 minuter om dagen istället.

Justanotherordinarystupidmommyblog

Intemyckettillliv

Vilsnajollen

Swaussie

Anlikablogg

Swedishamericanmamma

Myranludvig

Winterbarn

 

18 Comments

 1. Jag mår bättre än någonsin!!!! Redan från de första dagarna! 😀 tänk att slippa denna jädra smärta i ben o rygg som jag har haft i 1 år!!! (men jag är envis, skippade inte promenader eller simning, eller jobb) Dock får jag inte simma nu förrens om ca 3 veckor….

 2. Hej!
  Men attans, denna utmaning önskar jag att jag hittat tidigare. Så himla kul o smart. Bra initiativ!
  Hälsningar från Åsa i NC

 3. Jag är fortfarande med och har med mig tre tjejer till. Mina vänner Jeanette och Charlotte och en jobb kollega, Eva. Eva är super duktig! 🙂

 4. Jag är fortfarande med! Försöker dessutom komma ut och springa lite.

 5. Hänger forfarande med! Jag slog ju till och lade till squats och lunges också, och mina squats går det bra med men lunges lider lite pga av en gammal knäskada. Oh well, det blir lunges varannan dag i stället!

  På ett helt annat ämne så hoppas jag att Caseys finals går bra! Eller gick bra om dom är avklarade!

 6. jag ligger lite efter med mina situps.. meeen de skall göras.
  3 dagar att ta igen. kan väl mest skyllas på tidsbrist.
  fy!. men snart är jag ikapp helt igen! SåDetSå.
  det här skall genomföras till fullo!
  Tack för pepp! och för en mycket intressant blogg.

 7. Jag sa aldrig till men jag har hängt med sådär vid sidan av! 🙂

 8. Jag är fortfarande med, men kommer att missa tre dagar nu när jag är förkyld, orkar bara inte. Så imorgon blir det 16, 17 och 18 som ska göras…yikes!

 9. Jag var super pepp i si sådär två veckor när det gäller både “Apans viktklubb” och din med sit ups. De senaste dagarna har jag dock kommit av mig lite och idag är jag sjuk. Men till helgen hoppas jag bli pepp igen!
  För som du säger – även om det är tre i början, så är de snart mycket mer.
  Som jag brukar tänka: tiden kommer passera och man kan välja om man ska göra något ändå, eller inget alls. Vi kommer ändå snart befinna oss i tex Augusti och då kan man välja om man vill möta Augusti lite mer fit eller så som man är nu…. Lite så tänker jag. 🙂 Men till helgen är jag på igen och kör!
  Kram och tack för jättefint mejl!

 10. Hej! Ville bara säga att du har en helt underbar blogg. Jätteroligt att läsa ur ditt perspektiv. Min pojkvän är också bosatt i Usa nu, pga av studier, så jag kommer eventuellt besöka honom under en längre period i höst. Alltid kul att läsa hur andra har det – kommer definitivt kika in igen. Ta hand om dig!

 11. Jag måste erkänna att jag slarvat och har en paus. Men jag är alldeles för hostig och dålig för att orka någonting just nu men jag LOVAR jag ska börja igen – och börja om från början. När jag börjar cykla till jobbet igen…promise

 12. Haha! Såg detta för ett tag sedan, o tänkte ja. Why not. Men gjorde (även jag) en diskoperation för två veckor sedan. Men det kanske funkar…

  • Iiik, jag skulle vara väldigt väldigt försiktig. Kolla med din läkare vad du kan göra men jag tycker att fet låter mycket med situps o twists. Kolla med Ellinor ( olssonskrypin) vad hon gör. Hon opererades för diskbråck för ca en månad sedan. Hoppas att du mår bättre nu!

Write A Comment