Efter min trip till Svea Rike så tänkte jag på er, och nu kör vi en tävling med the very best of Sweeeden!

 

1. Djungelvrååål

2. Disktrasor (Guud vad jag värderar mina disktrasor högt, Casey slängde en häromdagen efter att ha använt den EN gång. Det blev nästan ett världskrig här hemma och Casey fattade ingenting)

3. Försvarets Hudsalva

4. Damernas Värld, det bör fortfarande vara det senaste numret.

5. Läkerols tuggummi – Rasberry Licorice

6. Boken Hundraåringen av Jonas Jonasson (boken är dock bättre beggad, jag har nämligen läst den)

 

Tävlingsreglerna är följande:

Om du har en blogg, skriv ett inlägg där du tipsar om tävlingen och sedan skulle jag vilja att du i det här kommentatorsfältet berättade om det bästa aprilskämtet du blivit utsatt för eller som du utsatt någon för!

På måndag kväll avslutas tävlingen.20 Comments

 1. Pingback: Grattis Anna Teig! | Linnéa i USA

 2. I don’t normally come up with really good ones, but I COULD have had the best opportunity to play my near and dear ones a GREAT joke on April 1, 2002….

  The oldest and probably most used joke among women is most likely the “I’m pregnant joke”. Living in Germany at the time, not everyone was notified right away over the phone on March 31, when I had my daughter Cassandra. Fist of all, she wasn’t expected until April 12, so she was a little bit early. I had the best opportunity for a great/realistic prank and I was so in my “baby bubble” I didn’t even think about it! I SHOULD have played the people I called on April 1, a joke about having twins!!! You know, German ultrasounds not being so good (not true, they are just as good as anywhere, but who would have known..) and the second baby not being seen, me being so huge (true!!!) and it being a totally surprise at birth having not just one but two babies!

  Haha, I wish I would have done that, would have been fun to see if anyone would have believed me, as it COULD have been true..Who would have thought though, that I eight years later actually would have twins!!??

  Linnea- jag hade forst tid idag att skriva till dig, kopierar mitt inlagg fran min blogg. Blev du lurad? Har du hort nagot fran intervjun? Och dessutom, jag tycker den nyaste varianten pa din sida ar jattesnygg!
  Stor kram!!!

 3. Ok, sa jag kom inte pa april skamtet, men det var mig det handlade om. Jag var en mycket duktig simmerska for sadar en 10-15 ar sedan och vi var pa nagon stor tavling 1 April. Da var det nagon som hade bestamt att vi skulle lura tranaren att jag stukat foten och inte kunde simma den sista stracken i en lagkapp. Dom lanade kryckor och allt utav nagon som jag hoppade runt pa! Det basta var ju forstass tranarens ansikte och stress nar han trodde att jag inte kunde simma.

  Det ar ju inte alltid skamtet som ar det roligaste, utan reakationen man far.

 4. Häruppe skämtade de på radion om att Justin Bieber is coming to Fairbanks. Jag gick på det och trots mina 29 började jag drömma om att minsann få se en kändis. Senaste kändisbesöket i Fairbanks var förra året då Coolio var här och spelade Gangstas Paradise. Sådär 15 år sent ungefär. Hett.

 5. Oh vad en tidningsjunkie som jag hade blivit glad over o fa Damernas Varld numret *fjask, fjask ;)*

  Men har tyvarr inga braiga aprilo skamt att bjuda pa. Gillade IKEA reklamen har i Australien som Anna Swaussie ocksa har namnt. Jag gick pa den ocksa, lattlurad som jag ar! (men nej, inte pa sa satt att jag tankte kopa en, men jag trodde att den fanns till salu:).

  /Boel

 6. Ang. Sponge Cloth så hittade jag dem igår på Dollar Store och blev lyrisk. De funkar bra, men jag gillar inte dem lika bra som vanliga Wettex. Sponge Cloth är tjockare i konsistensen och lite..otympligare, kan man säga så? Ja, otympligare. Men de är det bästa alternativet jag hittat hittills!

 7. Jag kan ju köpa hur många disktrasor som helst så jag hoppar att vara med och tävla men tipsar om tävlingen i min blogg. 🙂

  Har inget jättebra aprilskämt att bjuda på tyvärr heller men kan tipsa om IKEA Australiens som fick mig att dra på smilbanden idag. De lanserade nämligen IKEA HUNDSTOL, som är precis vad det låter som…”a highchair and tray combo built specifically for man’s best friend.” Kanske nått för Nala?! 🙂

  Kram

 8. Bra att känna till, att disktrasor värderas högt i USA. Får ta med mig några lass när vi väl kommer dit 🙂
  Ett tips är också att skölja ur disktrasan och mikra den i ca 2 minuter. Den blir som ny 😀

 9. hej, Du kanske inte vet det men en Wettexdisktrasa kan du tvätta i tvättmaskinen. Nästan hur många gånger som helst! det är billiogt och super när du inte alldeles enkelt kan köpa nya!

 10. Jag gör som gamla tanter och tvättar mina disktrasor i 60 grader i tvättmaskinen. Både miljövänligt och jag tycker att de behåller uppsugningsförmågan etc även efter flera tvättar =)

  (Man kan också koka disktrasan eller köra den i en vattenskål i mikron)

 11. Eftersom jag innerst inne ville aga domanen http://www.I-am-an-attention-whore.com har jag NATURLIGTVIS kastat mig over chansen att vara med i din tavling. MOMA WANTS SOME DISKTRASOR!!!

  Har sjalvklart lankat till allra bastaste Linneas blogg (DIN) och eftersom kanske inte alla mina lasare laser din blog sa skrev jag mitt aprilskamt dar ocksa. Gigantisk nordvarning men har kommer det… (copy pastat fran min blogg eftersom jag bloggar pa EnGelSKa)

  I think my favorite one was last year. A little background story. I was working as a teacher and one of my classes was teaching the seniors at highschool “commercial law” (treorna pa gymnasiet). Last year 1st of april happened to be the last class before easter break. It also happened to be the day my beloved kids were supposed to get their tests back. They were all super nervous because the test had been harder than a lot of them expected. Anyway. I thought I’d play a prank on them. It’s a classic and I’m sure most of you have been exposed to this joke sometime in school, if you haven’t, I’m sorry. Basically what I did was I wrote a “dummy test” (skamt-test).

  I went into the classroom looking as dead serious as only a dead serious lawyer-to-be can look and I told my class that due to a possible cheat on last weeks test the principle and I had decided to simply let everyone retake the test. No excuses and basically telling them that unfortunately this is what happens when someone is dishonest and tries to cheat.

  So back to the test….I put down only A-level questions (MVG-fragor), all essay questions and I put probably closer to 40 of them in there. They had 50 minutes to complete the test. On the cover page it clearly stated what class, test, name and so on, and as usual it also clearly stated “please read through all of the exam questions before beginning the test”

  The very last question was (I don’t remember the exact wording so I’m paraphrasing here)
  “Anna and her friend Katarina work as highschool teachers. They also have a business on the side called Hokes&Bogus LTD (Bluff och Båg AB) where they produce comic apparels and they thought it would be hilarious to play a prank on their students….If you have read this far you have probably realized that THIS is a joke, that in fact it’s the 1st of april and you have been royally fooled. Please remain seated, quiet and draw a nice easter picture for me until I give you further instructions”

  After about 15 minutes most of my students were still writing on their tests, I excused myself and told them that “I’m sorry, there seems to have been a mistake, can everyone check the last page just to see if we all have the same last question”. One by one my students started laughing. I got a huge applause and about 20 out of the 30 something in my class drew me nice easter pictures before the lesson was over.

  Ok maybe a seriously geeky prank but I had fun, they had fun and those pictures decorated the wall in my “office” for almost a month before I took them down.

 12. Ahh disktrasor! Jag saknar dem, de som finns har e ju sa tunna o blir skitiga och ackliga efter en anvanding, jag har bett min mamma att skicka massa disktrasor hit haha

  • eller hur! och så ruttnar de direkt eftersom de är i något skumt material.. uuuäck!

 13. Jag åker tillbaka till Sverige om lite mer om en vecka så jag behöver inte vara med i tävlingen (det finnas bättre behövande), men jag kan berätta om ett aprilskämtet jag drog för en kompis förra året. Det är kanske inte så roligt egentligen men min kompis var så på helspänn och tänkte INTE bli lurad, hon skulle inte gå på NÅT den dagen sa hon så därför var det så roligt.

  Hursomhelst, jag skickade ett mail till henne under dagen (vi jobbade i samma byggnad) där jag skrev att min storebror ringt och sagt att han kände artisten Nordman och att brorsan ordnat så att Nordman skulle spela på vårt bröllop. Och jag låtsades förtvivlad för vem vill att Nordman ska spela på ens bröllop liksom, jag skrev att jag inte visste hur jag skulle säga det till brorsan eftersom “han redan ordnat och bokat allting”.

  Det tog inte två minuter efter jag skickat mailet förrän hon internringde och var helt “ÅH NEJ hur ska du göra?? Vad ska du säga till din bror?” hehe. Hon blev verkligen skitsur när hon fattade att hon var lurad. BOOYAA!

  • Hahaha! Jag älskar aprilskämt! Måste fila på något bra till Casey.
   Vad härligt att du ska hem, hur länge kommer du vara där? Jag är inte lite avis!! NJUT!

Write A Comment